Één van de grootste babywinkels in Brabant met 5000 m2 winkelvloer en 100 ingerichte kamertjes.

In het centrum van Lithoijen, tegenover de kerk vind je een prachtige baby en kinderwinkel: Kindercompagnie. Je mag deze winkel niet overslaan als je op zoek bent naar een hippe, trendy baby- of kinderkamer. Als je er eenmaal geweest bent begrijp je waarom... Kindercompagnie is gevestigd in een oud klooster en een oude dorpsschool. De speelplaats die er tussenin lag, is overkapt, waardoor er nog meer winkeloppervlak gecreëerd is. Kom langs en laat je inspireren!

Bekende linnengoed merken als Baby's Only en Koeka vind je allemaal bij ons!

Bij Kindercompagnie vind je kwalitatief goede merken, bekende merken en een aantal exclusieve merken. Zo vind je een mix van stoer en lief, trend en tijdloos design, oud en nieuw! Dat maakt Kindercompagnie uniek. Bekijk de merken: Baby's Only / Koeka

Complete baby- of kinderkamer op maat of die ene klamboe?

Dat kan! Heb je thuis een te kleine ruimte voor een grote kledingkast? Of wil je een kamertje in een speciale kleur, andere knopjes en een andere indeling van de kast. Dit kunnen wij samen in overleg met jullie realiseren. In het uiterste geval maken we een tekening van een compleet op maat gemaakte baby- of kinderkamer. Daarnaast hebben wij ook een atelier en kunnen er klamboes, dekenhoezen, lakens etc. op maat gemaakt worden. Zelfs het oude wiegje van je oma bekleden we volledig opnieuw! Informeer hier naar de mogelijkheden of maak een afspraak met een van onze stylisten.


Ben je op zoek naar baby en zwangerschapskleding? 

Ook tijdens je zwangerschap kan je je eigen stijl blijven dragen met merken als Noppies, Supermom, Queenmum en Queenmum Sisters. Fijne positiebroeken met de pasvorm die je gewend bent, stoere en vrouwelijke feestjurken, mooie vesten en leuke tops. Je vindt het in onze winkel en webshop. Daarnaast kun je ook lekker voor je baby winkelen, onze babykleding gaat van maat 44 t/m 80. Bekijk hier de babykleding.

Ben jij op zoek naar een kinderstoel die je al vanaf de geboorte kunt gebruiken?

Kindercompagnie heeft een groot assortiment Kinderstoelen van Stokke, waaronder de Stokke Steps en natuurlijk de welbekende Stokke Tripp Trapp stoel. Voor beide stoelen hebben we verschillende accessoires zodat je de stoel al vanaf de geboorte van jouw kleintje kunt gebruiken. Bekijk hier het complete assortiment kinderstoelen.