Winkel geopend

Na goed overleg hebben wij besloten de winkel vooralsnog niet te sluiten. Tot op heden zijn wij geopend tijdens de reguliere openingstijden. Bij het nemen van dit besluit, was het belangrijkste uitgangspunt het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers. Onze winkel is ruim opgezet en bestaat uit meerder grote aparte ruimtes. Dit betekent dat je op veilige afstand van elkaar kan winkelen. Daarnaast volgen onze medewerkers de maatregelen vanuit het RIVM en hebben wij als bedrijf extra preventieve maatregelen genomen omtrent de hygiëne. Wij vertrouwen erop dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat wij deze moeilijke periode door gaan komen. Wij hopen dat wij als winkel open kunnen blijven zodat wij jullie kunnen blijven verrassen met de leukste en meest toffe baby- en kinderkamers :)

Personal shopping

Wil je graag persoonlijke advies in de winkel, dan is dit mogelijk! Wij helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte babykamer, kinderkamer of speelhoek voor de kids. Samen met een personal shopper loop je rustig door de 10 verschillende ruimtes van onze winkel. Je kan de winkel veilig op je gemak bekijken en al je vragen worden beantwoord. Maak telefonisch (0412 – 482875) een afspraak en een personal shopper staat voor je klaar! Ben je niet in de gelegenheid om de winkel te bezoeken? Geen probleem ook online staan wij voor je klaar! Mail je vraag of wensen naar info@kindercompagnie.nl. en wij gaan hiermee aan de slag!

Levering

Kindercompagnie zal blijven leveren als voorheen. Wanneer je een bestelling plaatst via de webshop, dan wordt de bestelling na maximaal 3 dagen thuisbezorgd, indien de artikelen op voorraad zijn. Is één (of meerdere) artikel(en) niet voorradig dan nemen wij direct contact met je op. Voor de levering van baby- of kinderkamers hanteren wij de gebruikelijke leveringsvoorwaarden. Echter dit inachtneming met de voorgestelde voorzorgsmaatregelen vanuit het RIVM. Wij zijn er alert op dat onze chauffeurs niet werken als zij klachten hebben of vertonen. Onze chauffeurs zijn extra voorzichtig en zullen ten alle tijden 1,5 meter afstand houden. Ook is het mogelijk om uitsluitend tot de voordeur te leveren. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice 0412 – 482875. 

Extra maatregelen in de winkel

Hygiëne en gezondheid zijn natuurlijk erg belangrijk. Naast het volgen van de maatregelen van het RIVM nemen we in verband met het COVID-19 virus de komende tijd een aantal extra preventieve maatregelen voor zowel onze klanten als medewerkers.

- We geven geen hand voorafgaand aan of na afloop van een afspraak.
- Ons advies is om te betalen met PIN om zo handcontact te voorkomen. Daarnaast zullen er bij ons pinapparaat doekjes liggen om je de mogelijkheid te geven je handen na betaling schoon te maken.
- We vragen je bij de kassa en tijdens het shoppen gepaste afstand te houden van andere klanten.
- Reiniging en desinfectie van de toiletten, deurklinken, kassa en andere veelgebruikte plekken worden veelvuldig uitgevoerd.
- We zijn er alert op dat onze medewerkers niet op de werkvloer staan wanneer zij klachten hebben of vertonen.


Wij volgen de adviezen en maatregelen vanuit het RIVM en de overheid op de voet. Mochten er wijzigingen zijn dan zullen wij als bedrijf onze verantwoordelijkheid nemen en de maatregelen aanpassen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.