Online personal shopping

Wil je graag persoonlijk advies online door middel van videobellen, dan is dit mogelijk! Wij helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte babykamer, kinderkamer of speelhoek voor de kids. Samen met een personal shopper bespreek je jullie wensen. De personal shopper zal alle vragen beantwoorden en advies op maat geven. Op deze manier kun je op veilige afstand online je droom baby- of kinderkamer vormgeven. Maak telefonisch (0412 – 482875) een afspraak, of stel je vraag per mail naar info@kindercompagnie.nl 

Webshop 

Online shoppen? Ook dat is mogelijk! De Kindercompagnie webshop is 24/7 geopend. Naast baby- en kindermeubels hebben wij een groot assortiment beddengoed, accessoires en leuke kraamcadeautjes van diverse merken. Vanaf 50 euro verzenden wij de bestelling gratis!

Levering

Kindercompagnie zal blijven leveren als voorheen.
Wanneer je een bestelling plaatst via de webshop, dan wordt de bestelling na maximaal 3 dagen thuisbezorgd, indien de artikelen op voorraad zijn. Is één (of meerdere) artikel(en) niet voorradig dan nemen wij direct contact met je op. Echter zijn wij afhankelijk van bezorgdiensten. Vanwege de drukte bij bezorgdiensten kan het het voorkomen dat het langer duurt dan gebruikelijk. Nadat een online bestelling is geplaatst wordt er een track & trace code verzonden, dit geeft de mogelijkheid om de bestelling te volgen. 
Voor de levering van baby- of kinderkamers hanteren wij de gebruikelijke leveringsvoorwaarden. Dit inachtneming met de voorgestelde voorzorgsmaatregelen vanuit het RIVM. Wij zijn er alert op dat onze chauffeurs niet werken als zij klachten hebben of vertonen. Onze chauffeurs zijn extra voorzichtig en zullen ten alle tijden 1,5 meter afstand houden. Ook is het mogelijk om uitsluitend tot de voordeur te leveren. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice 0412 – 482875. 

Vragen?

Voor vragen zijn wij tijdens de reguliere openingstijden telefonisch bereikbaar het volgende nummer: 0412 - 482875. Daarnaast kunnen vragen ook per mail gesteld worden: info@kindercompagnie.nl


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.