KC Exclusief: onze eigen meubellijn

Wist je dat Kindercompagnie een eigen meubellijn heeft onder de naam 'KC Exclusief'? Deze meubellijn voor de baby- en kinderkamer is exclusief bij Kindercompagnie te koop. Eigenzinnig, origineel, avontuurlijk, praktisch, dat zijn de dingen die je terugvindt in de eigen ontwerpen van Kindercompagnie. Een eigen product waar we ontzettend trots op zijn.


De ontwerpen van KC Exclusief zijn vernieuwend en inspirerend, daarnaast denken wij graag met je mee! Bekijk hier meer van ons eigen merk! 


Foto #1: Babykamer Mees (kleur minty) | Foto #2:  Babykamer New Classic II (kleur geel) | Foto #3: Kast Pien (ook verkrijgbaar in commode)

Ben jij op zoek naar een exclusieve babykamer, helemaal van nu?

Of een kinderkamer als je kindje het babyledikant ontgroeid is? Kun je de kinderkamer zoals jij hem voor ogen hebt nergens kopen? Kindercompagnie heeft dé oplossing! Met onze eigen meubellijn, die continu in beweging is, bestaande uit een tiental baby- en kinderkamers, stemmen we de kamer geheel af op jouw wensen. 


Heb je een idee, maar vind je dit niet direct terug in onze collectie?

Kom dan met je idee naar onze winkel! Wij gaan in nauw overleg met jou kijken of we je plan toch kunnen realiseren en mogelijk komt er een prachtige babykamer tot stand. Of we vinden samen een oplossing voor die lastige hoek in je kamer. Misschien maken we daar een speelplek van door een babymeubel op maat te maken. Eigenlijk is alles mogelijk bij Kindercompagnie! Met een goed idee, de juiste materialen en de juiste kleuren, vormen wij je kinderkamer zoals jij hem wil.


Foto #1: Steigerhouten kast (deze maken wij op maat in de gewenste kleur) | Foto #2: Klamboe (deze maken wij op maat) | Foto #3: Babykamer New Classic II (deze kan in de gewenste kleur worden geschilderd). Vraag hier naar de mogelijkheden: info@kindercompagnie.nl of bel naar: 0412 482875

Foto #1 #3: Babykamer Anouk. Bij deze kinderkamer kan je kiezen uit een aantal verschillende handgrepen om hem nog unieker te maken! Wil je meer weten over deze kamer? Vraag hier naar de mogelijkheden: info@kindercompagnie.nl of bel naar: 0412 482875.

Wil je al onze exclusieve babykamer- en kinderkamer meubels zien? Breng dan een bezoek aan onze grote winkel in het Brabantse Lithoijen. Of bezoek onze shop-in-shop bij Boezemvriend in Amsterdam.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.