Kindercompagnie, de babywinkel die je gezien moet hebben.

In verwachting…. Wat is er leuker en spannender dan dat? Alles is nieuw.. die steeds dikker wordende buik, de eerste schopjes, volop voorpret. De eerste sokjes worden gekocht. Nu op pad naar babywinkels voor een mooi kamertje en leuke spullen voor in de babykamer. Wat heb ik allemaal nodig voor mijn kindje?

5000 m² aan babykamer inspiratie

Ons advies: kom een keer naar Lithoijen! Gelegen tussen Nijmegen en ’s-Hertogenbosch ligt de mooiste en hipste babywinkel van Nederland. Kindercompagnie biedt 5000 m² aan inspiratie en babykamer ideeën. We hebben voor ieder wat wils, de mooiste babykamer maar ook dat te gekke babylakentje dat jij zoekt. Alles in diverse stijlen!

Service en kwaliteit

Eenmaal binnen in onze babywinkel word je verrast door allemaal mooie kinderspullen en vind je volop inspiratie voor je eigen kamertje. Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan helpt een van onze medewerkers je graag op weg. Een advies op maat voor je baby- of kinderkamer, ook dat is mogelijk, maak gewoon een afspraak!

Een baby- en kinderspeciaalzaak met een bijzonder assortiment

Babywinkels vind je door heel Nederland, maar bij ons word je continue geprikkeld met nieuwe spullen en nieuwe stijlen. Zowel voor je baby als voor je groter wordende kind. Zo blijft onze collectie in de winkel steeds wisselen en blijft de webshop up-to-date met de voorraad in de winkel.

Ook kinderkamers moet je bij Kindercompagnie zijn

Ook voor groter wordende kinderen hebben wij kinderkamers. Meubels van KC Exclusief uit onze eigen lijn, maar ook alle grote merken vind je bij ons, onder andere Coming Kids, Stapelgoed, Opsetims, Bopita, Piet Hein Eek, Quax, Warber, Alta meubelen, Done by Deer en Stokke.