Kindercompagnie: de beste babywinkel van Nederland

Babywinkels vind je in heel Nederland, maar er is maar één Kindercompagnie. Onze sfeervolle winkel van maar liefst 5.000 m2 is gevestigd in een oud klooster en dorpsschool in het Brabantse Lithoijen, vlakbij Den Bosch en Oss. Net zo bijzonder als de locatie is het uitgebreide assortiment. Naast producten van gerenommeerde merken vind je hier ook veel producten die nergens anders te koop zijn. Een mooi voorbeeld hiervan is onze eigen meubellijn KC Exclusief. Ben je op zoek naar een complete babykamer, bijzondere accessoires of wil je gewoon goed advies krijgen bij de aankoop van een kinderwagen? Dan moet je bij Kindercompagnie zijn!

 

Bekijk hier onze openingstijden.

 

Uitgebreid en bijzonder assortiment

Natuurlijk vind je bij ons kwalitatieve producten van gerenommeerde merken als Bugaboo, Cybex, Joolz, Stokke en Quax. Maar ook voor bijzondere merken ben je hier aan het juiste adres. Daar zorgen onze topinkopers voor! Van het Spaanse designmerk Alondra tot linnengoed van het Nederlandse Daily One. We hebben het allemaal. Wil je echt iets speciaals? De hippe kinder- en babymeubels van KC Exclusief zijn door ons ontworpen en nergens anders te koop. Zo creëer je een unieke slaapkamer voor jouw kleintje!

 

Kinderkamers voor baby’s, peuters, kleuters en tieners

Een bezoek aan Kindercompagnie is voor iedere (aanstaande) ouder de moeite meer dan waard! Zijn de kinderen de babytijd al ontgroeid?  Ook voor peuters, kleuters en tieners hebben wij hippe kinderkamers in uiteenlopende woonstijlen. Van stoer industrieel tot een romantische prinsessenkamer: bij ons vind je altijd een kamer die past bij de wensen van je kind.

Juniormeubels en kinderkamers

Ook voor groter wordende kinderen hebben wij kinderkamers. Meubels van KC Exclusief uit onze eigen lijn, maar ook alle grote merken vind je bij ons, onder andere Kidsdepot, Bopita, Piet Hein Eek, Quax en Sebra.

100 ingerichte kamertjes en professioneel styling advies

In onze kinder- en babyspeciaalzaak staan 100 ingerichte baby- en kinderkamers. Dit maakt Kindercompagnie de plek om inspiratie op te doen. De kamertjes zijn ingericht door onze eigen stylisten. Zij volgen de baby- en kinderkamertrends op de voet. Heb je hulp nodig met de styling? Dan staan onze stylisten voor je klaar. Wil je uitgebreid stylingadvies op maat ontvangen? Dan kan je kiezen uit verschillende pakketten.

Bekijk hier de stylingpakketten en maak eenvoudig online een afspraak!

Kindercompagnie is gehuisvest in een oude klooster midden in Lithoijen.

We verwelkomen je in een prachtige ambiance volop met oude details. Hieronder een beknopte geschiedenis van het oude klooster en Kindercompagnie.


1803
Een inwoner van Lithoijen heeft grond geschonken aan het kerkbestuur om er een klooster op te bouwen.
1884
Bouw van het klooster. De Zusters begonnen er een bewaarschool, meisjesschool, gasthuis voor zieken en bejaarden, Sint Norbertus genaamd.
1942
Tijdens de Tweede Wereldoorlog was er volop plek voor vluchtelingen. In die tijd werden er zelfs enkele baby’s geboren, allen Norberta genaamd.
1949
Vertrek van de laatste kostschoolleerlingen en de komst van de slotzusters van Penitenten.

1960
Philips komt naar Lithoijen en vervaardigd hier tl-buizen.
1972
Het pand krijgt een winkelbestemming.
1995
Begin van Babyhuis Lithoijenvaar door Dick en Rona de Hommel.
2002
Naamswijziging in Kindercompagnie.
2006
Uitbreiding, de naastgelegen dorpsschool komt bij de winkel.
2008
Beste Zelfstandige Winkelier, toegekend door een vakjury ING Retailprijs.
2011
Laatste uitbreiding met nog twee zolders naar een vloeroppervlakte van 5000 m2.
2016
Door de website vijfbeste.nl verkozen tot beste babywinkel van Nederland.
2020
Winkel (shop-in-shop) geopend bij Boezemvriend in Amsterdam.
2021
Shop-in-shop geopend bij Prénatal in Amersfoort.