Kindercompagnie, de babywinkel die je gezien moet hebben.

Babywinkels vind je in heel Nederland… Maar er is maar één Kindercompagnie. Onze sfeervolle winkel van maar liefst 5.000m2 is gevestigd in een oud klooster en dorpsschool. Net zo bijzonder als de locatie is het uitgebreide assortiment. Naast producten van gerenommeerde merken vind je ook veel producten die nergens anders te koop zijn. Een bezoek aan Kindercompagnie is voor iedere (aanstaande) ouder de moeite meer dan waard!


Ben jij op zoek naar een complete babykamer, bijzondere accessoires of wil je gewoon goed advies krijgen bij de aankoop van een wandelwagen? Dan moet je bij Kindercompagnie in Lithoijen (een dorpje op ongeveer 15 minuten rijden vanaf Oss en Den Bosch) zijn.Nieuwsgierig naar onze voordelen? Je leest ze hier.

- Goede service en kwaliteit

Wij verkopen alleen spullen van goede kwaliteit. Want je baby verdient het beste natuurlijk. Onze deskundige medewerkers kunnen je alle ins & outs over de producten vertellen en helpen je graag op weg. Heb je iets gekocht en hulp nodig met sjouwen? Dan lopen we even met je mee om het in de auto te zetten. Gewoon goede service noemen we dat.

- 100 ingerichte kamertjes en professioneel styling advies

In onze kinder- en babyspeciaalzaak staan 100 ingerichte baby- en kinderkamers. Dit maakt Kindercompagnie de plek om inspiratie op te doen. De kamertjes zijn ingericht door onze eigen stylisten. Zij volgen de baby- en kinderkamertrends op de voet. Heb je hulp nodig met de styling? Dan staan onze stylisten voor je klaar. Wil je uitgebreid stylingadvies op maat ontvangen? Maak dan gewoon even een afspraak!

- Uitgebreid en bijzonder assortiment

Natuurlijk vind je bij ons kwalitatieve producten van gerenommeerde merken als Bugaboo, Joolz, Stokke, Coming Kids en Done by Deer. Maar ook voor bijzondere merken ben je hier aan het juiste adres. Daar zorgen onze topinkopers voor! Van het Spaanse designmerk Alondra tot linnengoed van het Nederlandse Mies en Co. We hebben het allemaal. Wil je echt iets speciaals? De hippe kinder- en babymeubels van KC Exclusief zijn door ons ontworpen en nergens anders te koop.

- Ook juniormeubels en kinderkamers

Ook voor groter wordende kinderen hebben wij kinderkamers. Meubels van KC Exclusief uit onze eigen lijn, maar ook alle grote merken vind je bij ons, onder andere Coming Kids, Stapelgoed, Opsetims, Bopita, Piet Hein Eek, Quax, Warber, Alta meubelen, Done by Deer en Stokke.

Ontdek onze winkel of shop online

Dus ben jij op zoek naar een babykamer, kinderkamer, wandelwagen, verzorgingsproducten of accessoires? Breng dan een bezoek aan Kindercompagnie, het baby- en kinderwarenhuis in Lithoijen. Een dorpje gelegen tussen Nijmegen en ’s-Hertogenbosch. Bekijk hier de openingstijden. Liever online shoppen? Dat kan in onze webshop.