Naast meubels kun je bij Kindercompagnie ook terecht voor hippe accessoires, kinderwagens, autostoelen, kinderstoelen, verzorgingsproducten, zwangerschapskleding, babykleding en nog veel meer! Bezoek onze prachtige winkel of shop eenvoudig online.


Kindercompagnie webshop


Welkom in de webshop van de mooiste babywinkel van Nederland. Van modern tot landelijk en van Scandinavisch tot industrieel: ontdek onze meubelcollectie voor de baby- en kinderkamer.

Op zoek naar iets bijzonders? Bekijk dan onze meubellijn KC Exclusief voor het vinden van een mooie commode, babykast of ledikant

Naast meubels kun je bij Kindercompagnie ook terecht voor hippe accessoires,  kinderwagens, kinderstoelen, verzorgingsproducten, positiekleding, babykleding en nog veel meer! Bezoek onze prachtige winkel of shop eenvoudig online.

Kindercompagnie is de babywinkel die je gezien moet hebben. Onze winkel is gevestigd in een voormalig klooster in Lithoijen, een dorpje vlakbij Den Bosch en Oss.


  • 5.000 mvloeroppervlakte
  • professioneel stylingadvies
  • hippe en exclusieve meubels
  • heel veel accessoires
  • gratis bezorging vanaf € 50,-

Inspiratie op doen? Bij Kindercompagnie vind je maar liefst 100 voorbeelden van baby- en kinderkamers. Bekijk onze openingstijden of shop online.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.