Filter op
Medela Harmony handkolf
Medela Harmony handkolf
Kleur varianten
€ 55,00
Avent ISIS IQ Uno zonder tas
Avent ISIS IQ Uno zonder tas
Als je gestrest bent of haast hebt, kan het afkolven minder gemakkelijk gaan. De melkproductie wordt mogelijk ook minder. De Philips AVENT borstkolf SCF312/01 is ontwikkeld voor optimaal comfort tijdens het afkolven. Onze unieke, BPA-vrije Er-op-uitkolf is ontworpen met een elektronisch geheugen dat uw persoonlijke kolfstijl onthoudt en zich op die manier aanpast aan uw lichaam.
Kleur varianten
€ 109,00


Handige accessoires bij het kolven


Wat heb ik nodig?
Als je hebt besloten om te gaan kolven, is het handig om je even te verdiepen in wat er allemaal is op dat gebied. Bij Kindercompagnie hebben we van verschillende merken kolfapparaten. Naast handpompapparaten hebben we ook mechanische kolfapparaten, gaat net even wat sneller en makkelijker. Ga je kolven op het werk of op een andere locatie, dan is een koeltas handig om mee te nemen om de melk koel te bewaren. Na het kolven kan je pads gebruiken om eventueel lekken tegen te gaan. 

Bewaren van moedermelk
Wil je de afgekolfde borstvoeding bewaren? Hiervoor zijn speciale bewaarzakjes of voorraadbekers waarin je de melk op een hygiënisch en praktische manier kan bewaren. Door middel van speciale magnetronzakken sterilliseer je de melk op een snelle en makkelijke manier. Mocht je vragen hebben over de producten? Kom langs, we helpen graag mee om te kijken naar welke producten bij jou passen en ondersteunen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.