Worden er leveringskosten in rekening gebracht?

Terug naar overzicht

Hieronder een overzicht betreft leveringskosten.

Nederland

Als je ervoor kiest om je bestelling van kinderkamers, boxen, kinderwagens en losse meubels thuis te laten leveren, worden hier geen kosten voor in rekening gebracht. Kindercompagnie heeft een eigen bezorgservice, maar we doen ook geregeld een beroep op derden.
Bezorging op de Waddeneilanden is enkel mogelijk mits de kosten van de veerboot voor eigen rekening worden genomen.

Bestel je kleding, linnengoed of accessoires voor de baby- kinderkamer? Deze pakketten versturen wij met Post NL. Indien je onder de € 50,- blijft met je bestelling, rekenen wij € 5,- aan bezorgkosten. Boven € 50,- versturen we je bestelling gratis!

België

Voor België gelden dezelfde leveringskosten als in Nederland. Bij een bestelling van kinderkamers, boxen, kinderwagens en losse meubels worden geen kosten in rekening gebracht als ze thuis worden geleverd. Kindercompagnie heeft een eigen bezorgservice, maar we doen ook geregeld een beroep op derden.

Bestel je kleding, linnengoed of accessoires voor de baby- kinderkamer? Deze pakketten versturen wij met Post NL. Indien je onder de € 75,- blijft met je bestelling, rekenen wij € 5,- aan bezorgkosten. Boven € 75,- versturen we je bestelling gratis!