Op welke manieren kan ik betalen

Terug naar overzicht

Je hebt de keuze uit diverse betaalmethodes voor de webshop. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij accepteren.

– iDEAL
– Creditcard
– Bankoverschrijving

Let op: in de winkel is het niet mogelijk om met een creditcard te betalen.

iDEAL
Met deze betalingsmethode word je na het afronden van je bestelling doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van je eigen bank. Je kunt gebruik maken van deze optie als je aangesloten bent bij: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot. Kies in het betaalscherm voor de optie iDEAL. Vervolgens kies je de bank waar je bij aangesloten bent.
Op het moment dat de betaling succesvol is afgerond word je teruggebracht naar Kindercompagnie.nl. Wij zien meteen of je betaling succesvol was en zullen je bestelling dezelfde dag nog in behandeling nemen (mits de betaling vóór 11.00 uur bij ons binnen is). Dit is dus een goede optie als je de artikelen snel in huis wilt hebben. Er zijn geen extra kosten verbonden met betalen via iDEAL.

Creditcard (alleen in de webshop)
In de webshop kun je ook met je CreditCard betalen. Hierbij worden de MasterCard en Visa Creditcards geaccepteerd. Als je met creditcard wenst te betalen, kies je in het betaalscherm voor de optie creditcard. Volg verder de instructies van de internetkassa.

Bankoverschrijving / Vooruit betalen
Deze manier van betalen houdt in dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Kindercompagnie overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:

Kindercompagnie
IBAN: NL17RABO0129417149
BIC: RABONL2U

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

Waarom zou ik kiezen voor vooruitbetaling?
Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Een order annuleren kan altijd, neem contact met ons op via webshop@kindercompagnie.nl