UPPAbaby VISTA V2 kinderwagen

Het van oorsprong Amerikaanse kinderwagen merk Uppababy begint steeds meer terrein te veroveren in Nederland. Veel aanstaande en jonge ouders zijn enthousiast over de nieuwe uitvoering van UPPAbaby, de VISTA V2. De keuze voor deze praktische kinderwagen begrijpen wij helemaal!

De nieuwe kinderwagen van UPPAbaby is net zoals zijn voorganger van zeer goede kwaliteit en functioneel alleen is de V2 nu nóg makkelijker in gebruik en heeft de kinderwagen een stoere en stijlvolle uitstraling gekregen. De ideale kinderwagen die meegroeit met het gezin.

 

Praktische en veilige kinderwagen.

De VISTA V2 is een stoere en degelijke kinderwagen. Wil je graag een uitgebreide wandeling maken door de natuur op onverhard terrein of maak je liever een wandeling door de stad? Geen probleem, voor deze alleskunner. Met één hand manoeuvreer je soepel over diverse ondergronden. De kinderwagen is stevig, stabiel en heeft de juiste vering waardoor een wandeling voor zowel de kleine spruit als voor de ouders comfortabel is.

Als eerste maak je gebruik van de reiswieg. Deze is voorzien van een comfortabel en luchtdoorlatend matras. Uniek aan de reiswieg is de luchtdoorlatende bodem. In de zomer kan deze open gezet worden voor meer ventilatie. Daarnaast kun je door deze extra ventilatie mogelijkheid, de reiswieg gebruiken als wieg. Hierdoor kan je kindje ook op een veilige manier (een hele nacht) slapen in de reiswieg. Ideaal voor een logeerpartijtje bij opa en oma!

De zonnekap van zowel de reiswieg als het meegeleverde zitje is voorzien van een verlengbare UPF 50+ zonnescherm. Hierdoor is je kindje beschermt door de zon en heb je geen extra zonneparaplu meer nodig.

Makkelijk en snel in-en-uit klappen.

Wil je graag samen op pad of heb je thuis niet zoveel ruimte, dan kun je de kinderwagen makkelijk en snel inklappen. Met één beweging klap je de kinderwagen in, zodat deze rechtop kan blijven staan. De reiswieg dient wel altijd eerst van het frame worden verwijderd. Zodra het zitje op de kinderwagen is geplaatst kun je deze zowel mét als zonder zitje inklappen.

VISTA V2 ook geschikt als duo-kinderwagen.

Deze kinderwagen groeit met het gezin mee. Eén kindje, twee of zelfs drie kinderen is géén probleem met deze alleskunner. De 2-in-1 kinderwagen is makkelijk en snel om te bouwen tot een duo-kinderwagen. Ideaal voor als je de wens hebt graag op kort termijn een tweede kindje te willen. Door het bevestigen van de low- en upper adapter kun je de kinderwagen uitbreiden met een Rumble Seat. Zo kun je twee kinderen met een leeftijdsverschil tegelijk op een frame plaatsen. Een derde baby op komst? Dit is geen probleem. De kinderwagen kan hiervoor uitgebreid worden met een meerijdplankje ofwel een ‘piggyboard’.

Kinderwagen geschikt voor een tweeling.

De V2 van UPPABABY is ook de geschikte kinderwagen voor een tweeling. Hiervoor dien je een extra reiswieg aan te schaffen voor het eerste halfjaar. Na gemiddeld een half jaar vervang je de reiswiegjes voor zitjes. Hiervoor heb je een tweede Ruble Seat voor nodig.

Voor wie is de VISTA V2 kinderwagen geschikt?

Ben je nu op zoek naar een stoere en stevige kinderwagen van een goede kwaliteit dan is de UPPABABY VISTA V2 ideaal. Het is een degelijk no-nonsense kinderwagen. Ideaal voor als je graag (snel) een groter gezin zou willen. Doordat je de mogelijkheid hebt om de kinderwagen uit te breiden. Daarnaast is de V2 super praktisch; veel handelingen kun je met een hand uitvoeren en een absolute musthave is de extra grote boodschappenmand aan de onderzijde. Kortom de ideale kinderwagen, functioneel en dat verwerkt in een mooi stoer design.

Bekijk hier de hele collectie.