kinderkamer-trend-ibiza
Poef, Hanglamp, Ledikant Stokke, Vloerkleed, Wandkleed, Vogel van hout, Commode Trendy, Print konijn

Aardse tinten en uiteenlopende prints gecombineerd met een rustige basis, natuurlijke materialen en franjes. Wie voor een kinderkamer in de Ibiza- of Bohemian-stijl wil gaan, moet een beetje lef hebben. Maar als je het kamertje eenmaal goed hebt ingericht, zul je vast verrast worden door het prachtige resultaat. Wil jij een kinderkamer inrichten in de Ibiza stijl, maar kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag op weg met deze handige tips!

Een kinderkamer of babykamer in Ibiza-stijl is tijdloos, fris en bovenal gezellig. Dankzij een witte basis voorkom je dat het geheel één grote, bonte kermis wordt. Daarnaast zorgen de witte muren ervoor dat de kamer ruimtelijk blijft.

Meubels en materialen in een Ibiza kinderkamer

Natuurlijke materialen zorgen voor een Ibiza of Bohemian gevoel. Mooie houten of rotan meubels zetten direct de juiste toon. Niet alle meubels hoeven trouwens nieuw te zijn. Bij een Ibiza look worden oude en nieuwe items namelijk gewoon lekker door elkaar gebruikt. Die iets wat versleten lederen of jute poef van je ouders of uit de kringloopwinkel kan zo maar een pronkstuk in de kamer worden.

trend-babykamer-ibiza-stijl

 

Accessoires: ga voor een lekker natuurlijk gevoel

Een mooi vloerkleed zorgt direct voor sfeer en warmte in de kinderkamer. Leg op de houten vloer een gehaakt of jute vloerkleed. Wil je iets minder op safe spelen? Een groot vloerkleed dat enigszins verwassen oogt past ook perfect bij deze woonstijl. Wil je de witte muur opvrolijken met een leuke eyecatcher in Bohemian-stijl? Hang dan een wandkleed op. Dat ziet er direct gezellig uit. Zet of hang daarnaast een paar echte planten in de kamer. Dat is goed voor de lucht én het past perfect bij deze interieurstijl.

trend-babykamer-ibiza-bohemian-stijl

 

Kussens, kussens, kussens

Iets wat niet mag ontbreken in een Ibiza kinderkamer is een fijn zitplekje gemaakt van kussens en kleden. Leg verschillende kussens (kleur, maat en materiaal hoeven niet hetzelfde te zijn) bij elkaar. Zo creeer je een knus voorleesplekje in de kamer. Helemaal leuk natuurlijk!

Professioneel styling advies

Vind je de Ibiza/Bohemian-stijl helemaal bij jullie passen, maar kom je er nog niet helemaal uit? Vraag dan één van onze stylisten om advies. Zij geven je graag advies. In onze winkel in het Brabantse Lithoijen vind je maar liefst 100 voorbeelden van kamers om inspiratie op te doen. Bekijk hier onze openingstijden en routes vanaf Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen of Rotterdam. Je kan ons ook bereiken via: info@kindercompagnie.nl / 0412 482875.