Ben jij op zoek naar een mooie kinderwagen waarmee je je eenvoudig door de stad kunt manoeuvreren? Dan is de Stokke Xplory V6 echt iets voor jou! En bestel of koop je deze praktische kinderwagen vóór 15 december 2018? Dan krijg je er bij Kindercompagnie een gratis* Stokke IziGo Modular Be Safe baby-autostoel ter waarde van 299 euro bij! Dat is nog eens een goede deal!
Deze toffe aanbieding werkt heel simpel. Koop voor 15 december een complete Stokke Xplory V6 kinderwagen (met reiswieg en zitje) in onze winkel en geef direct aan welke kleur autostoel van Stokke je er gratis bij wilt krijgen. De Stokke IziGo Modular Be Safe is namelijk verkrijgbaar in zeven trendy kleuren.

Online bestellen

Geen tijd om Kindercompagnie te bezoeken? Bestel de Stokke Xplory V6 kinderwagendan gewoon even online. Wij nemen vervolgens contact met je op om te vragen Stokke IziGo Modular Be Safe baby-autostoel ter waarde van 299 euro je wilt ontvangen. Is je bestelling bij ons binnen gekomen? Dan wordt hij gratis bij je thuisbezorgd. Dat is wel zo gemakkelijk.

Profiteer nu!

Klinkt deze deal je als muziek in de oren? Bekijk hier de Stokke Xplory V6 kinderwagens en profiteer direct van deze scherpe actie! De actie loopt t/m 14 december 2018. Nieuwsgierig naar de verschillende kleuren van de Stokke IziGo Modular By BeSafe? Bekijk ze hier allemaal.

* Voorwaarden: alleen geldig bij aankoop van een Stokke Xplory V6 met zitting en reiswieg. De actie loopt t/m 14 december 2018. Zolang de promotie voorraad strekt. 

Informatie over de Stokke Xplory V6

De Stokke Xplry V6 is ideaal voor in de stad. Je manoeuvreert gemakkelijk, zelfs in kleine winkeltjes of drukke straten, omdat de kinderwagen een kleine draaicirkel heeft. Ieder detail van deze spraakmakende kinderwagen heeft de functie om je baby dichtbij jou te houden voor een betere binding. Je kindje kijkt naar jou of naar de wereld. De ergonomische voetensteun en duwstang zijn in hoogte aan te passen, zodat de Stokke® Xplory® kinderwagen altijd de beste instelling heeft voor jou en je kindje.

Stokke IziGo Modular By BeSafe

De Stokke IziGo Modular By BeSafe heeft een ergonomisch ontworpen draagbeugel, een verstelbaar 5-punts veiligheidstuigje, een geïntegreerde zonnekap en zachte bekleding voor optimaal comfort en de best mogelijke veiligheid. Met een gewicht van slechts 4,4 kilo is de lichtgewicht Stokke® iZi Go Modular™ by BeSafe® gemakkelijk te installeren en met gemak te dragen. Wees gerust dat je baby veilig en comfortabel vastzit tijdens de ritten die je samen maakt. De autostoel is ontwikkeld door de betrouwbare Noorse fabrikant BeSafe®, die Scandinavische veiligheid levert sinds 1963.