Tiny Love

Vrolijk en gekleurd speelgoed voor je kleintje! Vanaf het moment dat je baby geboren is maakt hij of zij een ontwikkeling door. Door het juiste speelgoed aan te bieden kan je je kindje helpen met de ontwikkeling en samen spelen. Niets is leuker dan samen te spelen en nieuwe dingen te ontdekken. Vind bij Kindercompagnie het speelgoed voor je kleintje.

Filter op

Vrolijk en kleurrijk speelgoed

Al sinds 1991 maakt Tiny Love het aller vrolijkste speelgoed in de leukste kleuren. Het zorgt voor uren speelplezier, thuis én onderweg! Met een clipje kun je het favoriete speelgoed van je kindje ophangen aan de kinderwagen of de autostoel. Zo raak je de speeltjes nooit kwijt. Tiny Love vindt het belangrijk dat kinderen worden ondersteund in hun ontwikkeling. Met het speelgoed van dit leuke merk worden de zintuigen van je kindje geprikkeld en kun je samen nieuwe dingen ontdekken.

×

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.