Rondslingerende Duplo, een stapel knuffels in de hoek en een verstopt dokterssetje onder tafel. Voor veel ouders klinkt dit vast herkenbaar in de oren. Want hoe klein ze ook zijn, wat kunnen ze goed rommel maken. Wil jij terug naar dat opgeruimde gevoel? Met deze mooie opbergmanden en boxen is je rommelige huis of kamer zo weer op orde.

Opruimboxen en manden; die kun je eigenlijk nooit genoeg in huis hebben. Wat zijn ze handig om al dat rondslingerend speelgoed in op te bergen. En ze zien er ook nog eens heel gezellig uit! Bij Kindercompagnie kun je uit heel veel verschillende manden en kisten. Rond of vierkant, stof of hout, naturel of kleurrijk: voor iedere woonstijl hebben wij een leuke opbergmand. Bekijk hier tien leuke opbergitems uit onze winkel.

1. Bamboo mand naturel, 2. Opbergbox Lost…,3. Opbergmand van zeegras, 4. Zak snelweg, 5. Storage bin klein, 6. Konijn opbergmand, 7. Rietenmand met deksel, 8. Stoffenmand met stippen, 9. Medicijnenkistje, en 10. Openmand Porter

 

Extra tip voor een opgeruimd huis: maak van opruimen een spelletje

Een leuke opbergmand zorgt natuurlijk niet direct voor een opgeruimd huis. Was het maar waar… Is jouw kindje – ondanks de leuke mand – niet zo van het opruimen? Maak er dan een spelletje van. Houd een wedstrijdje wie de meeste speelgoedjes in de mand kan doen. Wedden dat je kindje wil winnen!