Trendy én betaalbaar: dat zijn de vloerkleden van het merk Tapis Petit. Een mooi vloerkleed voor de babykamer of voor de kinderkamer? Dit hippe kidslabel heeft zeker een geschikt en leuk exemplaar!

Eén ding is zeker: het vloerkleed mag niet ontbreken in de kamer voor de allerkleinste. Zowel voor de babykamer als voor de kinderkamer, staat dit item hoog op het lijstje van kinderkamermusthaves. En bij het zien van de ontwerpen van het Nederlandse merk Tapis Petit, worden wij dan ook helemaal blij! De vloerkleden zorgen niet alleen voor warme voetjes, maar voldoen aan alle andere eisen: trendy, mooie materialen én betaalbaar.

 

Beestachtig leuk!

Grrrr… een vloerkleed in de vorm van een leeuw of duik onder water en kies voor een stoere haaienvloerkleed van Tapis Petit. De dierenvloerkleden zijn speels en eigenzinnig. Ben jij op zoek naar een eyecather voor op de kinderkamer? Dan scoor je hier zéker punten mee!

Liever een basic exemplaar?

Wat denk je dan van een trendy rond vloerkleed met stippen of een rechthoekig vloerkleed met een regenboogprint. Ook heeft dit upcoming merk mooie neutrale vloerkleden in warme tinten. Psstt.. niet alleen mooie vloerkleden voor de babykamer en kinderkamer, maar misschien shop jij voor jezelf ook nog een mooi vloerkleedje. De vloerkleden van Tapis Petit, wil je gewoon hebben!

Bekijk al onze vloerkleden voor de babykamer of kinderkamer.