Stokke

Het Noorse merk Stokke kennen de meesten al wel van de bekende Tripp Trapp kinderstoel en de opvallende Xplory kinderwagen. Stokke heeft een uitgebreide collectie kinderproducten die zijn ontworpen met een duidelijke visie: de ontwikkeling van het kindje stimuleren en de band tussen ouder en kind versterken. En met succes! Want het ontwerp van de Stokke Tripp Trapp is nog hetzelfde als in 1972, toen het werk gelanceerd. Door het toevoegen van de Newbornset kan je kindje tegenwoordig meteen vanaf het eerste moment aan tafel genieten en meegroeien.

Filter op

De Nieuwe Stokke Steps

De alles in 1 stoel vanaf de geboorte. Deze stoel is voor je pasgeboren baby, peuter, kleuter en tiener. Steps is comfortabel en functioneel voor je baby vanaf dag één. Het Scandinavische ontwerp zorgt voor de juiste ergonomie, maar ook voor kwaliteit en stijl. Wij vinden het een super mooie stoel die je lang kan gebruiken.

Stokke® Scoot

De Stokke® Scoot is een veelzijdige buggy, de zitting is zo geplaatst, dat het kind een comfortabele en hoge zitpositie heeft. Kenmerkend zijn de vele posities waarin de zitting versteld kan worden. Plaatsing kan zowel voorwaarts als achterwaarts, in ruststand of in zitstand. Dankzij de Scoot kunnen ouder en kind op dezelfde hoogte met elkaar communiceren, terwijl ze voortdurend oogcontact hebben.

Tripp Trapp

De Tripp Trapp groeit niet alleen met je kind mee. De stoel kan ook helemaal worden aangepast aan het lichaam van je kind, dankzij de in hoogte en diepte verstelbare zitplank en voetsteun. Hierdoor kunnen kinderen van alle leeftijden comfortabel en ergonomisch verantwoord zitten. Maak je Tripp Trapp compleet met accessoires als de Newborn Set, de Baby Set en een kussenset.

×