Kindercompagnie X Boezemvriend Amsterdam


Kindercompagnie shop-in-shop is gevestigd bij Boezemvriend in Amsterdam nabij het Vondelpark. Naast onze winkel in Lithoijen kun je ook hier terecht voor de mooiste babykamers, accessoires, beddengoed, de leukste kraamcadeautjes én stylingadvies.

Laat je inspireren door de mooie babykamers die samengesteld en gestyled zijn door onze professionele stylistes. De eigentijdse babykamers spelen in op de laatste trends en laten verschillende woonstijlen zien.

KC Exclusief

In Amsterdam presenteren wij een mooie selectie van ons assortiment babykamers. Zo ook onze eigen babymeubellijn KC Exclusief. Deze meubellijn bestaat uit onder andere commodes, kasten en bedjes. KC Exclusief is exclusief verkrijgbaar bij Kindercompagnie. De meubels hebben een tijdloos en duurzaam karakter en zijn toepasbaar in verschillende stijlen babykamers. Het is mogelijk om verschillende meubels te combineren en de handgrepen naar smaak aan te passen. Zo creëer je een unieke babykamer die aansluit bij jullie wensen en smaak. 


Trendy en unieke babykamer accessoires

Door de juiste styling maak je een babykamer persoonlijk en compleet. Voor Kindercompagnie Amsterdam hebben wij de mooiste merken beddengoed en accessoires geselecteerd van onder andere merken als: Liewood, Maileg, Olli en Ella, Koeka, OYOY. Ook presenteren wij onze eigen lijn KC Exclusief linnengoed en voedingskussens. 

 

Stylingadvies babykamer

Graag professioneel stylingadvies op maat? Ook in Amsterdam bij Boezemvriend bieden wij verschillende styling pakketten aan. Van een basis advies tot de complete styling aan huis. Onze stylistes reizen op afspraak af naar Amsterdam om jou te inspireren en zorgen ervoor dat de babykamer een mooi geheel wordt. Bekijk hier de mogelijkheden.Openingstijden Kindercompagnie Amsterdam

Maandag t/m zaterdag 09.30 - 17:30
Zondag: gesloten

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.