Shoppen op afspraak bij Kindercompagnie.

Wij zijn dolblij dat wij jullie weer mogen ontvangen in onze winkel! Weliswaar de komende periode alleen op afspraak, maar dit zijn toch de eerste stapjes. Het biedt weer perspectief voor ons als winkel én natuurlijk ook voor onze klanten.
De afgelopen weken was het toch best even gek allemaal. Een mooie grote winkel, alleen dan zonder klanten. Maar voor onze klanten is het juist waar wij het voor doen. Aanstaande en jonge ouders goed adviseren en inspireren met mooie en eigentijdse babykamers en kinderkamers, dat is voor ons het allerbelangrijkste.

Alleen maar blije (aanstaande) jonge ouders.

De ochtend nadat het nieuws bekend werd gemaakt tijdens de persconferentie, stond onze telefoon roodgloeiend. Klanten die niet konden wachten om onze winkel te bezoeken en dolgraag een afspraak wilden maken. Wij werden blij van het enthousiasme en daarnaast voelde wij bij vele aanstaande jonge ouders ook lichtelijke paniek. Heel begrijpelijk natuurlijk! Je bent in verwachting van jullie eerste kindje, alles is nieuw en je hebt écht alles nog nodig en de tijd begint te dringen. Tuurlijk is het mogelijk om online te kopen en geadviseerd te worden door middel van videobellen. Maar toch merken wij dat veel van onze klanten het willen zien en ervaren. In het echt is het toch allemaal anders en stiekem toch ook veel leuker?

Babyshoppen samen met grootouders.

Naast dolgelukkige aanstaande en jonge ouders die een afspraak wilden maken, werden wij ook veel gebeld door enthousiaste oma’s en schoonmoeders. Eindelijk was dat moment daar dat ze weer samen met hun (schoon)dochter iets leuks kunnen gaan doen. En als je in verwachting bent hoort een bezoekje aan een babywinkel er natuurlijk bij. Samen inspiratie opdoen voor het kamertje, positiekleding passen en de mooiste babykleding uitzoeken.

Trendy babykamers en kinderkamers.

De afgelopen weken heeft de winkel een metamorfose ondergaan, met als doel jullie allemaal weer te kunnen inspireren en verrassen. De babykamers en kinderkamers zijn allemaal opnieuw gestyled inspelend op de laatste trends. Daarnaast hebben wij veel leuke nieuwe items binnengekregen. Beddengoed, accessoires maar ook de nieuwe voorjaars- en zomercollectie babykleding en positiekleding. Naast shoppen op afspraak is het ook weer mogelijk om in onze winkel stylingadvies op maat te krijgen, bekijk hier de mogelijkheden.

Hebben jullie nog geen afspraak? Neem dan telefonisch contact met ons op 0412 – 482875.
Tot snel!
Liefs, Kindercompagnie