Sfeervolle winkel

In het centrum van Lithoijen, tegenover de kerk vind je een prachtige baby- en kinderwinkel: Kindercompagnie. Je mag deze winkel niet overslaan als je op zoek bent naar een hippe, trendy baby- of kinderkamer. Als je er eenmaal geweest bent begrijp je waarom… Kindercompagnie (vlakbij Den Bosch en Oss) is gevestigd in een oud klooster en dorpsschool. De speelplaats die er tussenin lag is overkapt, waardoor er maar liefst 5000 m2 winkeloppervlak is gecreëerd. Kom langs en laat je inspireren!

Bekijk hier onze openingstijden.

 

Eén van de grootste babywinkels in Brabant met 5000 m2 winkelvloer en 100 ingerichte kamertjes.

Bij Kindercompagnie vind je ook heel veel accessoires voor de babykamer en kinderkamer. Naast vloerkleden, lampen en posters kun je bij ons ook terecht voor kapstokken, opbergmanden en houten letters. Inspiratie nodig? In onze winkel vind je wel 100 ingerichte kamertjes. Daarnaast zijn onze stylisten aanwezig die je graag van advies voorzien. Je kunt voor je bezoek een styling afspraak inplannen!

Complete baby- of kinderkamer

Heb je thuis een te kleine ruimte voor een grote kledingkast? Of wil je een kamertje in een speciale kleur, andere knopjes en een andere indeling van de kast. Dit kunnen wij samen in overleg met jullie realiseren. Informeer hier naar de mogelijkheden of maak een afspraak met een van onze stylisten.

 

 

Linnengoed van bekende merken als Baby’s Only en Koeka vind je allemaal bij ons!

Bij Kindercompagnie vind je kwalitatief goede merken, bekende merken en een aantal exclusieve merken. Zo vind je een mix van stoer en lief, trend en tijdloos design, oud en nieuw! Dat maakt Kindercompagnie uniek. Bekijk de merken Baby’s OnlyKoeka en ons totaalassortiment aan beddengoed voor de babykamer of kinderkamer.

Ben jij op zoek naar een kinderstoel die je al vanaf de geboorte kunt gebruiken?

Kindercompagnie heeft een groot assortiment Kinderstoelen van Stokke, waaronder de Stokke Steps en natuurlijk de welbekende Stokke Tripp Trapp stoel. Voor beide stoelen hebben we verschillende accessoires zodat je de stoel al vanaf de geboorte van jouw kleintje kunt gebruiken. Bekijk hier het complete assortiment kinderstoelen.

Wandelwagens en buggy’s

Ook verkoopt Kindercompagnie wandelwagens en buggy’s van bekende merken als Stokke, Joolz, Bugaboo, Cybex en Babyzen. Kom een proefritje maken in onze winkel.

 

Ben je op zoek naar baby en zwangerschapskleding?

Ook tijdens je zwangerschap kan je je eigen stijl blijven dragen met merken als Noppies, Baby’s Only, Supermom, Love2Wait en Mamalicious. Fijne positiebroeken met de pasvorm die je gewend bent, stoere en vrouwelijke feestjurken, mooie vesten en leuke tops. Je vindt het in onze winkel en webshop. Daarnaast kun je ook lekker voor je baby winkelen, onze babykleding gaat van maat 44 t/m 86.