Ruilen en retourneren webshop

Retourneren van producten

Natuurlijk hopen we dat je blij bent met hetgeen je bij ons hebt besteld! Toch kan het zijn dat je het artikel graag retourneert. Bij Kindercompagnie is het altijd mogelijk om binnen 14 dagen de producten na levering geruild of geretourneerd worden, mits deze onbeschadigd, ongedragen en ongewassen zijn.
Het artikel moet in zo oorspronkelijk mogelijke staat, voorzien van prijskaartje, in originele verpakking gefrankeerd retour gestuurd worden. Vul het bijgevoegde retourformulier zo volledig mogelijk in en voeg dit bij de retourzending. Zorg ervoor dat je IBAN nummer vermeld staat zodat we het bedrag terug kunnen storten op je rekening.

Retouradres:
Kindercompagnie
Prelaat van den Bergplein 5
5396 PH Lithoijen

Het retourneren van artikelen is op eigen kosten en risico.

Retour voorwaarden online bestelde zware meubels* en kinderwagens**

Wij bieden je de mogelijkheid om zware meubels en kinderwagens binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten te retourneren. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze ongebruikt en onbeschadigd zijn. De producten dienen netjes en in de originele verpakking geroutineerd te worden. Kindercompagnie kan eventueel de zware meubelen en kinderwagens zelf ophalen. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht. Wanneer meubels speciaal voor jou zijn besteld, kunnen er kosten in rekening gebracht worden, voor het retourneren van meubels. Wil je hier meer informatie over. Neem dan contact met ons op.

Meubels en kinderwagens die gemonteerd zijn geweest en/of buiten gebruikt zijn, mogen niet meer geretourneerd worden. Deze producten kunnen namelijk niet meer als nieuw verkocht worden. Een kinderwagen of meubel dat retour wordt gestuurd, wordt altijd gecontroleerd voor we de retourzending accepteren. ***

Maatwerk meubelen

Een gedeelte van de Kindercompagnie collectie bestaat uit maatwerkproducten. Dit zijn producten, die speciaal voor jou besteld en gemaakt worden. Deze producten kunnen na bezorging niet geretourneerd worden.

Teleurstellende zwangerschap

Bij een teleurstellende zwangerschap kun je de ongebruikte artikelen (dit geldt ook voor meubels en kinderwagens) retourneren naar Kindercompagnie. Neen altijd contact op met onze klantenservice wanneer dit het geval is. Na ontvangst van de artikelen ontvang je het volledige aankoopbedrag terug.

 

 

* Onder zware meubels vallen: ledikanten, bedden, kasten, commodes, bureaus en boxen.

** Onder kinderwagens vallen: buggy’s en kinderwagens

*** We behouden ons het recht voor om geretourneerde goederen te weigeren of slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te retourneren, als we vermoeden dat de goederen reeds zijn gebruikt of beschadigd zijn door de koper. Als verkoper hebben we dan het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade op het aan koper terug te betalen bedrag in mindering te brengen.