Retourneren webshop

Retourneren van producten

Natuurlijk hopen we dat je blij bent met hetgeen je bij ons hebt besteld! Toch kan het zijn dat je één of meerdere artikelen graag retourneert. Bij Kindercompagnie is het altijd mogelijk om binnen 14 dagen de producten na levering geruild of geretourneerd worden, mits deze onbeschadigd, ongedragen en ongewassen zijn.

Print het retourformulier uit en vul deze zo volledig mogelijk in en voeg dit bij de retourzending. Zorg ervoor dat je IBAN nummer vermeld staat zodat we het bedrag terug kunnen storten op je rekening.

Retouradres:
Kindercompagnie
Prelaat van den Bergplein 5
5396 PH Lithoijen

Wil je een bestelling retourneren dan is het ook mogelijk om deze hieronder gelijk aan te melden. Wij zullen na ontvangst van de retourzending het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retour aanmelden

Geen printer? Vul het retourformulier in om jouw retour aan te melden. Wil je gebruik maken van je garantie of heb je een klacht? Neem dan eerst contact op met onze klantenservice.

Retourformulier

 

 

Retour voorwaarden online bestelde zware meubels* en kinderwagens**

Wij bieden je de mogelijkheid om zware meubels en kinderwagens binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten te retourneren. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze ongebruikt en onbeschadigd zijn. De producten dienen netjes en in de originele verpakking geretourneerd te worden.

Kindercompagnie kan eventueel de zware meubelen en kinderwagens zelf ophalen. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.

Wanneer meubels speciaal voor jou zijn besteld, kunnen er kosten in rekening gebracht worden, voor het retourneren van meubels. Wil je hier meer informatie over. Neem dan contact met ons op.

Meubels en kinderwagens die gemonteerd zijn geweest en/of buiten gebruikt zijn, mogen niet meer geretourneerd worden. Deze producten kunnen namelijk niet meer als nieuw verkocht worden. Een kinderwagen of meubel dat retour wordt gestuurd, wordt altijd gecontroleerd voor we de retourzending accepteren. ***

Maatwerk meubelen

Een gedeelte van de Kindercompagnie collectie bestaat uit maatwerkproducten, waaronder gestoffeerde bedden. Elk van deze meubelstukken wordt speciaal voor jou besteld en met zorg vervaardigd. Vanwege de unieke aard van deze producten kunnen ze na bezorging niet worden geretourneerd.

Teleurstellende zwangerschap

Bij een teleurstellende zwangerschap kun je de ongebruikte artikelen (dit geldt ook voor meubels en kinderwagens) retourneren naar Kindercompagnie. Neen altijd contact op met onze klantenservice wanneer dit het geval is. Na ontvangst van de artikelen ontvang je het volledige aankoopbedrag terug.

 

 

* Onder zware meubels vallen: ledikanten, bedden, kasten, commodes, bureaus en boxen.

** Onder kinderwagens vallen: buggy’s en kinderwagens

*** We behouden ons het recht voor om geretourneerde goederen te weigeren of slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te retourneren, als we vermoeden dat de goederen reeds zijn gebruikt of beschadigd zijn door de koper. Als verkoper hebben we dan het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade op het aan koper terug te betalen bedrag in mindering te brengen.