Je lijf verandert enorm tijdens je zwangerschap, dat vraagt om een goed advies tijdens het kopen van zwangerschapsmode. Normaal gesproken weet je zelf prima wat jou het beste staat en wat je het best kunt dragen, maar nu is alles anders. Gelukkig kan jij er ook nu leuk uitzien, je prettig voelen in de hippe positiekleding die je draagt en vol trots die mooie buik laten zien. Dat kan!!!

Met onze zwangerschapsmode kan jij je blijven kleden in de stijl die het best bij je past en waar jij je goed in voelt. We verkopen diverse merken positiekleding van topmerken zoals Noppies, Queen Mum en Queen Mum Sisters en Supermom.

Proud MaMa heeft mooie sieraden voor de aanstaande mama’s! Koop een mooie zwangerschapsketting of armband, passend bij je outfit! Draag je graag een shawl of een riem? Kindercompagnie heeft genoeg accessoires om je outfit helemaal af te maken.

 

Positiekleding musthaves

Van een stoere jeans tot chique jurk, bij ons kun je terecht voor de positiekleding die bij jou past. Niks geen slobbertrui of soepjurk, jij gaat voor hippe kleding en mooie lingerie. Er zijn een aantal musthaves, basisartikelen, waarmee je volop kunt combineren om er elke dag weer anders uit te zien. Uiteraard kan daar een goede jeans niet in ontbreken. Er is volop keus van skinny tot een flarepijp en in verschillende hippe wassingen. Een goede jeans zit super en groeit met je mee. Nu alleen nog even jouw keus bepalen… 

Draag jij tijdens je zwangerschap wel de juiste lingerie?

Jij maakt je keus… En wij zijn er voor advies. Dit geldt niet alleen voor de inrichting van de babykamer, maar ook bij de keuze van de juiste lingerie. Na een tijdje zal namelijk ook je normale lingerie niet meer goed passen, rond de 16 weken merk je meestal dat je huidige lingerie niet meer lekker zit. Vaak geeft het niet meer voldoende steun en gaat het knellen. Dan is het tijd om een meegroei-bh aan te schaffen.

Over het algemeen betekent dat een cupmaat groter dan anders. Ga vooral af op je eigen gevoel, soms vind je in deze bh’s niet voldoende ondersteuning en wordt er gelijk gekozen voor een voedingsbeha die straks door te gebruiken is na de bevalling.

Comfortabele BH’s tijdens én na de zwangerschap

Ook tijdens je zwangerschap kun je een beugel bh dragen, vroeger ging het verhaal dat een beugel niet verstandig zou zijn tijdens de zwangerschap omdat dat de melkkliertjes af zou knellen. Dit is echter niet waar en je kan deze dus met een gerust hart dragen mits de juiste maat. De vraag is of je het prettig vindt, en dat bepaal jij zelf. Er is volop keus: padded of unpadded, met of zonder beugel, met kant of no-nonsense.

 

Voedingsbeha

Een voedingsbeha koop je vaak rond de zevende maand. Ook hier is de juiste maat weer erg belangrijk, zorg dat het comfortabel zit en goede ondersteuning geeft. Vaak hebben ze cups die “open kunnen” en een voorsluiting. Door die speciale sluiting hoef je je kleding niet meer uit te doen waardoor je je tijdens het voeden meer op je gemak voelt. Handig als je onderweg bent, zeker in combinatie met een voedingsshirt uit onze trendy zwangerschapsmode collectie.