Woood informatie bij Kindercompagnie

Woood

Woood is een merk met een erg breed assortiment: van design tafels tot aan multifunctionele kledingkasten. Hiermee kunt u uw huis in één klap inrichten! Bij Kindercompagnie vind je artikelen en accessoires die gericht zijn op een baby- en kinderkamer. De producten zijn in de kenmerkende stijl van Woood, die bekend staat om zijn stoere, unieke uiterlijk en zijn neutrale kleuren. De strakke lijnen en eenvoudige vormen zorgen ervoor dat de kinderkamer een moderne uitstraling krijgt. Daarnaast worden de producten hoofdzakelijk gemaakt van massief houten materialen. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit!

Bekijk hier de producten van Woood

Producten van Woood

Het assortiment van Woood bestaat uit eenvoudige en moderne producten die daarmee goed te combineren zijn met elk interieur. Kasten, bedden, lampen, letterbakken en nachtkastjes vind je van Woood bij Kindercompagnie. In de producten worden voornamelijk massief houten materialen gebruikt zoals grenen en eiken, gekeurd door FSC. Alle producten zijn met zorg geproduceerd en zijn makkelijk zelf thuis te monteren. Alle producten zijn schitterend om te zien en erg praktisch in gebruik. Doordat de producten van Woood  gemaakt zijn van hoogwaardige hout materialen zijn ze lekker stevig, wel zo handig met opgroeiende kinderen! Daarnaast gaan ze ook nog eens zeer lang mee zodat je er lang plezier van kan hebben.

 

Duurzaamheid


Woood gaat voor duurzaam ondernemen en dat laten ze merken met hun producten. In de producten van Woood worden voornamelijk massief houten materialen verwerkt zoals grenen en eiken welke beide FSC zijn gekeurd. Alle producten worden seriematig en met zorg geproduceerd en zijn makkelijk zelf thuis te monteren.

Bekijk hier de producten van Woood