Woodwork informatie bij Kindercompagnie

Woodwork

Woodwork is een Belgische fabrikant van babykamers en kinderkamers. Al meer dan 15 jaar hebben ze de beste technieken gecombineerd met creativiteit om een ​​reputatie te ontwikkelen voor kwaliteit en moderniteit. De kindermeubelen van Woodwork staan voor kwaliteit, originaliteit, prestige en luxe. Door het gebruik van de met zorg gekozen materialen en de waaier aan kleuren, kunnen zij een antwoord bieden op de meest uiteenlopende wensen.

Bekijk hier de producten van Woodwork

Baby- en kinderkamers

Bij Woodwork zit een jonge team die vol ideeën zit en voortdurend zijn geïnspireerd door kinderen. De liefde voor kinderen is het uitgangspunt voor hun ontwerpen. Zij kunnen hun creativiteit vertalen naar unieke ontwerpen voor baby- en kinderkamers. Een ledikant, juniorbed, tienerbed, kasten, commodes, bureaus en vele andere accessoires. Alle producten zijn innovatieve ontwerpen die vertegenwoordigd zijn in verschillende collecties. Die allen een eigen stijl uitstralen en die alle verschillende persoonlijkheden past naar de behoefte van jonge ouders.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.