Ontdek We Are Bitte bij Kindercompagnie

Bij Kindercompagnie zijn we verheugd om de prachtige eiken baby- en kindermeubels van “We are Bitte” te presenteren. We Are Bitte is een Deens merk dat in 2017 is opgericht door Katrine Loug Jagd, moeder van drie kinderen.

De focus van We are Bitte ligt op het creëren van baby- en kinderkamers waarin kwaliteit en comfort voorop staan. Elk meubelstuk wordt vervaardigd met aandacht voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals duurzaam eikenhout, niet-giftige verf en zachte stoffen. Veiligheid is een prioriteit: elk product wordt uitvoerig getest om te voldoen aan strenge veiligheidsnormen, zodat kinderen veilig kunnen spelen en rusten in hun eigen ruimte.

Ontdek bij Kindercompagnie de unieke collectie van We are Bitte, waar tijdloos design, duurzame materialen en functionaliteit samenkomen. Creëer een kinderkamer met karakter, waar kwaliteit en stijl hand in hand gaan.

Kom binnen bij Kindercompagnie en laat je inspireren door de tijdloze elegantie en duurzaamheid van We are Bitte. Jouw zoektocht naar hoogwaardige, stijlvolle en veilige baby- en kindermeubels begint hier.

 

Bekijk hier de collectie van We Are Bitte

we are bitte kindercompagnie