Warber informatie bij Kindercompagnie

Warber kinderkamer meubelen

Warber is het label van kindermeubelen van Kristien Pilat. Dat haar eigen wiegje stond bij meubelontwerper Gjalt Pilat is te merken aan de krachtige vormentaal. Toch hebben de ontwerpen van Kristien Pilat een heel eigen signatuur. Stoer en sober van uitstraling en tegelijkertijd teer en poëtisch door de Friese namen van de producten. Die doen denken aan de geur van lente en aan pasgeboren kalfjes. De warme, aaibare sfeer met een vleugje Noorwegen, geeft de piepjonge gebruiker van de Warber meubels een geruststellende, vanzelfsprekende geborgenheid.

Warber baby wieg

Warber wiegje 'Smout' is een prachtig massief houten wiegje. Het woord 'smout' betekend luwte en knus. Die twee termen passen natuurlijk helemaal bij slaapplek die je je baby wilt geven. Gekenmerkt door eenvoud, is dit wiegje een blikvanger in je babykamer. Samen met de commode van Warber, creeer je een evenwichtige stijlvolle kamer. De commode is een stoer, stevig element met een vriendelijke look.

Warber bed

De Warber ledikant is, net als alle producten van Warber, van hout gemaakt. De ledikantjes zijn in verschillende houtsoorten verkrijgbaar. Zo creeer je met iedere houtsoort een andere sfeer in je kinderkamer. Zowel voor jongens als voor meisjes zijn de producten van Warber zeer geschikt. Combineer het ledikant met een stoere een- of tweedeurs kast en je hebt de basis van je kinderkamer.

Warber juniorbed

Het Warber juniorbed is ideaal als je kindje te groot is geworden voor het ledikant, en je het nog wat te klein vindt voor een eenpersoonsbed. Ook dit bed is in de houtsoorten eiken, walnoot, iepen en esdoorn bij Kindercompagnie verkrijgbaar. Voor een wat meer volwassen uitstraling op je kinderkamer is het een idee om een bureau van Warber te plaatsen. In eerste instantie om op te kleuren en boekjes op te zetten en speelgoed. Maar dit bureau is later heel goed te gebruiken om aan te leren. Het bureau is uitschuifbaar, waardoor je meer werkruimte hebt en het is voorzien van laatjes. Een mooi stijlvol meubel!

Warber commode

De warber commode is ook een prachtig meubel om op je babykamer te plaatsen.De commode is ruim en is voorzien van een opstaand randje. Met twee ruime lades waar je heel veel spulletjes in kwijt kan, is dit een ideale plek om je kindje aan te kleden en te verschonen. De commode kan door ons geleverd worden in drie houtsoorten.

Bekijk hier de producten van Warber

Vraag naar de mogelijkheden in de winkel en kijk in onze sfeervoll ingerichte baby- en kinderkamers om inspiratie op te doen.