Uppababy kinderwagens.


Het Amerikaanse merk UPPAbaby is het merk gespecialiseerd in de all-terrain kinderwagens. Het bedrijf heeft een belangrijke missie: Het ontwikkelen van babyproducten die voorzien in de behoefte van kersverse ouders. Dit upcoming merk begint langzaam de Nederlandse markt te veroveren met hun praktische en veelzijdige kinderwagens.

UPPAbaby VISTA V2.


De VISTA V2 is een 2-in1- kinderwagen die meegroeit met het gezin. Het merk brengt functionaliteit en kwaliteit samen. De kinderwagen is zeer wendbaar en is geschikt voor diverse ondergronden. Wil je graag een lange wandeling maken door de natuur of ben je meer een cityhopper, voor de VISTA V2 is dit geen probleem. De kinderwagen wordt geleverd inclusief reiswieg, wandelwagen zitje, een regenhoes en een muggennet, voor zowel de reiswieg als voor het zitje.

Belangrijke kernwaarden van de VISTA V2 is veiligheid en comfort. Dit is onder andere terug te zien in het ventilerende en zachte matras. Niet alleen de zonnekap biedt ventilatiemogelijkheden maar ook de reiswieg. Ideaal voor warme dagen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid, om het kindje de gehele nacht in de reiswieg te laten slapen. Perfect voor een sleepover bij opa en oma!

Na gemiddeld zes maanden als het kindje goed zelfstandig kan zitten, wordt de reiswieg vervangen door het zitje. Het zitje in dit geval de ‘Rumble seat’ is in ligstanden te verstellen. Zo ook in de ligstand, ideaal voor in het begin. Ook is de ligstand zeer geschikt voor middag dutjes tijdens een dagje uit met het gezin. De XL boodschappenmand aan de onderzijde van de kinderwagen, biedt de mogelijkheid om spullen in op te bergen.

De UPPAbaby VISTA V2 groeit met het gezin mee!

De VISTA biedt de mogelijkheid om de kinderwagen om te bouwen in een duo kinderwagen. Met behulp van extra adapters kun je twee kindjes met een leeftijdsverschil tegelijkertijd op het frame vervoeren.

Daarnaast is de VISTA V2 ook geschikt als tweeling kinderwagen. Hiervoor heb je een extra lower- en upper adapter nodig en één reiswieg. Na gemiddeld zes maanden maakt de reiswieg plaats voor een zitje. Hiervoor heb je een extra ‘Rumble seat’ nodig. Zelfs het derde kindje kan mee op pad, door het plaatsen van een plankje dat je aan de kinderwagen bevestigd, de ‘Piggyboard’.

The perfect match.

Ben je op zoek naar een praktische kinderwagen met veel opbergruimte en een stoere uitstraling, dan is de UPPAbaby VISTA ideaal! Is er een wens voor een groot gezin, waarbij de kindjes dichter op elkaar zitten dan is deze kinderwagen ook zeer geschikt. Kortom een functionele alles-kunner, die het leven van jonge ouders nét een stukje leuker en makkelijker maakt.


Bekijk hier alle kinderwagens van UPPAbaby

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.