Troll Nursery

Troll Nursery is een Letse fabrikant van hoogwaardige en stijlvolle baby- en kindermeubels. Het bedrijf opende haar eerste fabriek in 1994 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een van de meest innovatieve en duurzame meubelfabrikanten ter wereld. Het merk staat bekend om zijn gebruik van prachtige houtsoorten, voornamelijk berken, en om zijn aandacht voor details en vakmanschap.

Bekijk hier alle producten van Troll Nursery

 

Troll Nursery bij Kindercompagnie

Bij Kindercompagnie, dé plek voor hoogwaardige kindermeubels, kun je een uitgebreide collectie producten van Troll Nursery vinden. Of je nu op zoek bent naar een complete babykamer, een box, een babygym of een verschoningstafel voor in de woonkamer, je zult zeker iets vinden dat past bij jouw smaak en interieur. Troll Nursery biedt een breed scala aan meubels in verschillende stijlen en kleuren, zodat je de perfecte keuze kunt maken die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren.

Een van de kenmerken die Troll Nursery onderscheidt, is het milieuvriendelijke productieproces. Het bedrijf heeft een eigen recyclingsysteem ontwikkeld dat helpt bij het verminderen van afval en het hergebruiken van grondstoffen. Hierdoor dragen ze actief bij aan het behoud van het milieu. Daarnaast maakt Troll Nursery gebruik van duurzame materialen en verf op waterbasis, wat niet alleen beter is voor het milieu, maar ook veiliger voor je kinderen. Je kunt dus met een gerust hart kiezen voor de meubels van Troll Nursery, wetende dat ze zijn vervaardigd met oog voor duurzaamheid.

 

 

Veiligheid en comfort

Naast duurzaamheid staat veiligheid en comfort hoog in het vaandel bij Troll Nursery. Alle producten voldoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen en zijn ontworpen met het comfort en de veiligheid van je kinderen in gedachten. De babybedjes zijn bijvoorbeeld verstelbaar en kunnen meegroeien met je kindje, zodat ze altijd een veilige en comfortabele slaapomgeving bieden. Bovendien zijn de meubels van Troll Nursery gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, zodat je er lang plezier van kunt hebben zonder concessies te doen aan hygiëne en netheid.

Kortom, Kindercompagnie biedt een uitgebreide collectie meubels van Troll Nursery die niet alleen esthetisch aantrekkelijk en stijlvol zijn, maar ook duurzaam en veilig. Of je nu op zoek bent naar een complete babykamer of slechts één enkel meubelstuk, bij Kindercompagnie vind je alles wat je nodig hebt. Geniet van de hoogwaardige kwaliteit, het tijdloze ontwerp en het milieuvriendelijke karakter van Troll Nursery meubels, en creëer een comfortabele en stijlvolle ruimte voor je kleintje om in op te groeien.