Stokke

Stokke staat centraal voor innovatie, ergonomie en de mens in de ontwikkeling van de producten. Met als resultaat, producten die de band tussen ouder en kind versterken. De collectie weerspiegelt de visie van Stokke en is Scandinavisch design in optima forma. “We streven naar een combinatie van onze liefde voor de natuur en onze passie voor design”. De filosofie – het belang van het kind en het milieu, voor alles – stellen ze altijd centraal. Het is ons doel om gezinnen jarenlang van onze slimme en duurzame producten te laten genieten.

 

Bekijk hier de producten van Stokke

 

Stokke Babykamer & Kinderkamer

Stokke heeft een complete collectie babykamertjes, beddengoed en accessoires van hoge kwaliteit, zodat je een droomkamertje kunt maken. De meubeltjes van Stokke voor de babykamer zijn duurzaam en gaan jarenlang mee. Ze zijn gemaakt volgens het innovatieve Scandinavische design.

Stokke SLEEPI

De Stokke Sleepi MINI is een ovaal 4-in-1 wiegje. Dit wiegje kan meegroeien met je kindje naar het Stokke Sleepi BED, een ledikant dat met zwenkwieltjes makkelijk te verplaatsen. Als je kindje groter groeit kan het bed uitgebreid worden met een set naar een juniorbed.

Stokke Limas babydrager

De Stokke Limas babydrager is een buik- en rugdrager. Met steeds de focus op comfort en veiligheid, groeien de draagzakken met je kindje mee. De brede heup positie zorgt voor de correcte ergonomie voor de ontwikkeling van je baby. Door de verstelbaarheid heb jij ook het beste draagcomfort. De babydragers van Stokke zijn gemaakt van zacht katoen in verschillende prints en kleuren.

Stokke Kinderstoelen

De Stokke kinderstoelen en accessoires zijn ontworpen om je kindje dichtbij je te houden voor een goede binding aan tafel. De modulaire Stokke Steps, de wipstoel en de Tripp Trapp groeien mee. In elke fase van de ontwikkeling zit je kindje ergonomisch en comfortabel. Voor de Stokke kinderstoelen zijn er diverse accessoires verkrijgbaar, als een Baby Set en een kussenset in leuke prints en kleuren.

Stokke Tripp Trapp

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel is de stoel die met je kleintje meegroeit, vanaf de geboorte. Je baby kan vanaf het begin mee aan tafel en zo meedoen met het gezin. Met een Baby Set en kussenset geef je extra comfort. De stoel is in hoogte verstelbaar zodat dit Scandinavische design levenslang gebruikt kan worden. In verschillende hippe kleuren verkrijgbaar.

Stokke Steps

Deze Stokke Steps kinderstoel is veelzijdig en volgt de ontwikkeling van je baby. De Stokke Steps is vanaf de geboorte te gebruiken door de wipstoel vast te klikken op de stoel. Uit te breiden met een baby set en eetblad om gezellig aan tafel mee te kunnen eten, dicht bij het gezin. Een samen te stellen kinderstoel die je aan kunt passen aan je interieur.

Stokke Bouncer / Wipstoel

De Stokke Bouncer wiegt zacht en is ideaal te gebruiken vanaf het begin. Deze wipstoel heeft diverse standen, is makkelijk op te vouwen en mee te nemen, kan worden vastgeklikt op de kinderstoel en is verkrijgbaar met een extra steunkussentje voor nog meer comfort.

Stokke XploryX

Ontdek de collectie van onze veilige, stijlvolle en innovatieve Stokke kinderwagens. De Stokke XploryX is in hoogte verstelbaar. Zo is je baby dichter bij je, wat heel goed is voor de binding. De XploryX kan gebruikt worden met een autostoel. De kinderwagen is geschikt voor een reiswieg.

Stokke Flexi Bath

Het Stokke Flexi babybadje is een opvouwbaar en licht badje dat geschikt is vanaf de geboorte tot 4 jaar. Een ruimtebesparend design en makkelijk in gebruik thuis, maar ook onderweg. Met een Newborn Support geef je je baby extra steun tijdens het badderen.

 

Wil je meer informatie over de verschillende Stokke kinderwagens of overige producten, kom dan gerust eens naar de winkel en laat een van onze medewerkers je adviseren.