Stokke informatie bij Kindercompagnie

Stokke

Stokke staat centraal voor innovatie, ergonomie en de mens in de ontwikkeling van de producten. Met als resultaat, producten die de band tussen ouder en kind versterken. De collectie weerspiegelt de visie van Stokke en is Scandinavisch design in optima forma. "We streven naar een combinatie van onze liefde voor de natuur en onze passie voor design". De filosofie – het belang van het kind en het milieu, voor alles – stellen ze altijd centraal. Het is ons doel om gezinnen jarenlang van onze slimme en duurzame producten te laten genieten.

Bijna iedereen kent de bekende Stokke kinderstoel Tripp Trapp en de opvallende Xplory kinderwagen. Stokke heeft een uitgebreide collectie kinderproducten welke allen zijn ontworpen met een duidelijke visie: Het moet de ontwikkeling van het kindje stimuleren en de band tussen ouder en kind versterken. En met succes! Want het ontwerp van de Stokke Tripp Trapp is nog hetzelfde als het ontwerp wat in 1972 gelanceerd werd. En door het toevoegen van de Newbornset kan je kindje tegenwoordig meteen vanaf het eerste moment aan tafel genieten en meegroeien met het gezin.

Bekijk hier de producten van Stokke

Stokke Steps

Stokke Steps is de kinderstoel die vanaf de geboorte direct gebruikt kan worden. Deze stoel is voor je pasgeboren baby, peuter, kleuter en tiener. Steps is comfortabel en functioneel voor je baby vanaf dag één. Het Scandinavische ontwerp zorgt voor de juiste ergonomie, maar ook voor kwaliteit en stijl. Wij vinden het een super mooie stoel die je lang kan gebruiken.

 

Stokke Scoot

De Stokke Scoot is een veelzijdige buggy, de zitting is zo geplaatst, dat het kind een comfortabele en hoge zitpositie heeft. Kenmerkend zijn de vele posities waarin de zitting versteld kan worden. Plaatsing kan zowel voorwaarts als achterwaarts, in ruststand of in zit stand. Dankzij de Scoot kunnen ouder en kind op dezelfde hoogte met elkaar communiceren, terwijl ze voortdurend oogcontact hebben. Stokke biedt je de mogelijkheid om model Scoot uit te breiden met een reiswieg.

  

Stokke kinderstoel Tripp Trapp

De Stokke kinderstoel Tripp Trapp groeit niet alleen met je kind mee. De kinderstoel kan ook helemaal worden aangepast aan het lichaam van je kind, dankzij de in hoogte en diepte verstelbare zitplankje en voetsteun. Hierdoor kunnen kinderen van alle leeftijden comfortabel en ergonomisch verantwoord zitten. Maak je Tripp Trapp kinderstoel compleet met accessoires zoals de Newborn Set, de Baby Set en een kussenset.

    

Stokke bij Kindercompagnie

Een groot deel van de Stokke collectie vind je online in onze webshop. Bestel online een Stokke Tripp Trapp kinderstoel gemakkelijk vanuit je eigen huis in de kleur die je wilt. Maak de Tripp Trapp compleet met de Newbornset, voor pasgeborenen en de babyset en een kussenset. De babyset is de stoelverkleiner die vanaf 6 maanden tot ongeveer 36 maanden wordt gebruikt en ervoor zorgt dat je kindje stevig en comfortabel bij jullie aan tafel zit.

Stokke kinderwagen

De Stokke kinderwagen is ook, naast de bekende Tripp Trapp kinderstoel, een goede bekende binnen de  uiteenlopende kinderproducten in de collectie. We noemen de drie verschillende kinderwagens die elk hun eigen specifieke kenmerken hebben. Welke wandelwagen het beste bij jullie past? Misschien de extra hoge Stokke Xplory, die jou en je kind letterlijk dicht bij elkaar brengt en waarvan de reiswieg en het stoeltje in hoogte te verstellen zijn. Of de luxe Stokke Crusi waar ook gedacht is aan een duo oplossing: door de optie om er een extra stoeltje op te bevestigen transformeer je de Stokke Crusi naar een duo kinderwagen. En dan is er nog de Stokke Scoot (hierboven uitgelicht), een compacte, wendbare kinderwagen die gemakkelijk met een hand is in te vouwen.

 

Stokke Home

Het Stokke Home concept is een modulair systeem; je kunt de elementen kiezen uit de collectie en zo je persoonlijke babykamer ontwerpen. Het baby bed uit de serie Home van Stokke heeft de vorm van een huisje, wat er heel gezellig uitziet. Dit bedje kun je completer maken met de losse onderdelen uit de Home serie. Zo is het mogelijk om een stoffen dak op het huisje te monteren zodat het ook een leuke speelplek wordt. En met de losse, bijpassende commode met changer maak je het geheel helemaal af. Het is gemakkelijk om de elementen aan te passen als je kindje groeit.

Een huis is een plek voor jezelf. Een plek waar je samen met je familie bent, een plek om te ontspannen, te spelen en je veilig te voelen. There’s no place like home. De inspiratie voor het nieuwe babykamer concept van Stokke komt van het onvergelijkbare gevoel dat je ervaart als je in je eigen huis bent.

Stokke wilde de positieve associaties in het ontwerp meenemen. Hierbij zijn ze begonnen door zich te richten op een globaal icoon dat ‘thuis’ symboliseert: de vorm van een huis.

Het ontwerpproces heeft een functioneel en slim concept opgeleverd voor de babykamer met de kwaliteit èn deskundig vakmanschap die je van Stokke verwacht. Deze vorm wordt extra geïllustreerd door het bed dat in de collectie het hart vormt. Hierbij heeft Stokke voor ogen dat de producten met het kind meegroeien, waarbij elke trend en tijdsperiode wordt overstegen.

Stokke MyCarrier

De Stokke MyCarrier is een perfectie manier om je baby dichtbij te houden, het geeft een gevoel van veiligheid en warmte. Als een baby ter wereld komt, is het al verbonden met de mensen om hem heen. Na de geboorte is jouw nabijheid rustgevend en vertrouwd. Je bewegingen en je ritmische hartslag geven de baby een gevoel van veiligheid.

De Stokke MyCarrier is een 3 in 1 draagzak en groeit mee met je baby.Steeds met de juiste ergonomie en comfort voor jou en je baby. Door de perfecte pasvorm zit je baby in de veilige ‘Happy Hips' positie. Dat is een brede zit waarbij de rug, billen en bovenbenen goed ondersteund worden. Door het gebruiksvriendelijke ontwerp kun je heel eenvoudig je kindje in de rugdrager vastmaken voor je de rugdrager zelf om doet - een veilige oplossing.

Stokke MyCarrier gebruik je vanaf de geboorte tot je kindje een gewicht van 15 kg heeft. De draagzak is verkrijgbaar in mooie tinten die bij iedere stijl past. Kies tussen ecologisch katoen of ventilerend materiaal.

Bekijk hier de producten van Stokke

Wil je meer informatie over de verschillende Stokke kinderwagens of overige producten, kom dan gerust eens naar de winkel en laat een van onze medewerkers je adviseren.