Stapelgoed informatie bij Kindercompagnie

 

Stapelgoed

Stapelgoed herken je meteen aan hun bijzondere ontwerpen en gedetailleerde afwerking! Dit Nederlandse label heeft een luxe collectie linnengoed, kussens, plaids en accessoires. Voor deze ‘Stapelgoed Handmade’ collecties worden authentieke vintage stoffen en materialen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan oude damasten kleden, herbruikbare stoffen met de gaafste prints en gebruikt bakkerslinnen wat een tweede leven krijgen in een mooi kussen of als een bijzonder plaid. Naast de ‘Stapelgoed Handmade’ collectie bestaan er ook STGD-collecties welke Stapelgoed in samenwerking met andere producenten ontwerpt. Deze STGD-collecties bestaan uit meubels, beddengoed en behang.

Bekijk hier de producten van Stapelgoed

Stapelgoed collecties

Zowel de Stapelgoed Handmade als de andere STGD collecties vind je hier online bij Kindercompagnie!
Zo ontwikkelde Stapelgoed in samenwerking met Coming Kids een eigen STGD meubellijn voor zowel de baby- als wel voor de kinderkamer.

De tienermeubels in de STGD collecties van Coming Kids bestaan onder andere uit de series Lillie voor de meisjes en Bink voor de jongens. Kinderbed Lillie is een prachtig meisjesbed dat in verschillende breedtes kan worden geleverd. Het heeft een mooie, luxe uitstraling door het gebruik van imitatieleer en het gecapitonneerde hoofdeinde. Het embleem op het voeteneind geeft het nog eens dat echte Stapelgoedgevoel! Bink is een soortgelijke uitvoering in het katoen met een stoere afwerking en is in een ander kleurenpalet te verkrijgen. Maak de kamer compleet met een mooi voetenbankje en lamp in dezelfde stijl.
Voor de allerkleinsten heeft Stapelgoed de Urban serie ontworpen samen met Coming Kids. Een stoere babykamer met stalen grepen, steigerhouten accenten in de gave Stapelgoed stijl. Deze babykamer is nog niet online te bestellen, maar bel of mail ons gerust wanneer je vragen hebt.

 Exclusief bij Kindercompagnie

Kindercompagnie is er trots op om geselecteerd te zijn als dealer van Stapelgoed! In de winkel in Lithoijen zijn diverse kamertjes gestyled met uiteenlopende series van Stapelgoed in combinatie met bijzondere accessoires en linnengoed van andere merken. Sinds kort is er ook een Stapelgoed corner waar bepaalde Stapelgoedseries extra de aandacht krijgen en in de gehele breedte worden getoond. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen en je te laten inspireren!

Bekijk hier de producten van Stapelgoed