Sebra interior

Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en kinderkamers. Het bedrijf werd opgericht in 2004 door Mia Dela. In 2001 rondde zij de Sjoel Design School in Kolding af als ontwerper. Toen ze in verwachting was van haar zoontje en ze de kamer wilde gaan inrichten en decoreren vond ze geen leuke interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Ze bedacht haar eigen label; Sebra. Onder die naam maakt ze nu al meer dan 10 jaar decoratieve en interieur items voor de kinderkamer.

Bekijk hier de producten van Sebra

 

Sebra speelgoed

Sebra speelgoed brengt een modern deens design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie speelgoed is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderzijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.

Sebra Kili bedje

Sebra Kili bedje is het meegroei ledikant/juniorbed van het merk Sebra. Het bedje dat met je kindje meegroeit. Hip en handig! Het is een mooi strak meubel dat je ook nog eens kosten kan besparen doordat je het Kili bedje van ledikant tot juniorbed kan vergroten. Het bedje is er in verschillende kleuren. Het Kili bed heeft mooie ronde spijlen en is gemaakt van berkenhout. Omdat dit bedje is om te toveren naar een juniorbedje kan je kindje er wel tot de leeftijd van 7 jaar in slapen. Je kan het ledikant makkelijk uitschuiven en de tussen stukken weg halen waardoor je kindje er makkelijk in en uit kan stappen.

Je bent altijd welkom om in onze winkel naar de mogelijkheden te kijken. Onze adviseurs staan voor je klaar.