Sebra interior

Sebra Interior is een toonaangevend merk dat prachtig Deens design creëert. Met een focus op kinderen en kinderkamers, ontwerpt en produceert Sebra meubels, beddengoed en andere accessoires die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Het bedrijf werd opgericht in 2004 door Mia Dela, een getalenteerde ontwerper die haar passie voor interieur vond tijdens haar zwangerschap. Toen ze de kamer van haar zoontje wilde inrichten, kon ze geen interieuritems vinden die aan haar hoge kwaliteitsnormen en persoonlijke smaak voldeden. Dit bracht haar op het idee om haar eigen label te creëren – Sebra. Sindsdien heeft Sebra meer dan 10 jaar lang decoratieve en interieurartikelen gemaakt voor kinderkamers, met veel liefde en aandacht voor detail.

Bekijk hier de producten van Sebra

 

Sebra speelgoed

Bij Kindercompagnie hebben we een uitgebreide selectie van de prachtige producten van Sebra. Of je nu op zoek bent naar meubels, beddengoed of andere accessoires, Sebra biedt een breed scala aan opties die passen bij verschillende stijlen en voorkeuren. Met hun moderne Deense design brengen de producten van Sebra een frisse en eigentijdse uitstraling in elke kinderkamer. Een bijzonder kenmerk van Sebra speelgoed is het gebruik van innovatieve kleurkeuzes gecombineerd met traditionele handwerktechnieken zoals haken en breien. Veel van het speelgoed is handgemaakt en gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Deze materialen prikkelen de fantasie van kinderen en voldoen tegelijkertijd aan de kwaliteits- en creativiteitseisen van ouders.

Sebra Kili bedje

Een van de meest geliefde producten van Sebra is het Kili bedje. Dit meegroei ledikant/juniorbed is zowel hip als praktisch. Het strakke en tijdloze design maakt het bedje een perfecte aanvulling op elke kinderkamer. Wat het Kili bedje echt speciaal maakt, is het feit dat het met je kindje meegroeit. Hierdoor bespaar je kosten, aangezien je het bedje kunt vergroten van ledikant tot juniorbed. Het Kili bedje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft prachtige ronde spijlen. Gemaakt van hout, biedt dit bedje zowel comfort als veiligheid voor je kindje. Dankzij de mogelijkheid om het bedje om te bouwen tot een juniorbed, kan je kindje er tot ongeveer 7 jaar oud in slapen. Het ledikant kan eenvoudig worden uitgeschoven en de tussenstukken kunnen worden verwijderd, waardoor je kindje gemakkelijk in en uit bed kan stappen.

Bij Kindercompagnie nodigen we je graag uit om onze winkel te bezoeken en de mogelijkheden van Sebra te ontdekken. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te begeleiden en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw kinderkamer. We begrijpen dat het creëren van de perfecte omgeving voor je kind belangrijk is, en Sebra biedt de kwaliteit en het design dat je zoekt. Kom langs en laat je inspireren door de prachtige artikelen van Sebra Interior bij Kindercompagnie.