Queen Mum informatie bij Kindercompagnie

Queen Mum zwangerschapskleding

Queen Mum zwangerschapskleding bestaat al sinds 2002 en is een hip en fashionabel merk voor aanstaande moeders. Queen Mum kenmerkt zich door het gebruik van hoge kwaliteit en comfortabele materialen. Door de vele keus aan prachtige jurkjes, tuniekjes en diverse basics onderscheidt Queen Mum zich ten opzichte van andere merken.
Queen Mum positiekleding staat voor het gebruik van hoge kwaliteit materialen, een perfecte pasvorm en comfortabele designs. Omdat zwangerschapskleding een aantal maanden intensief wordt gedragen, wordt er bij Queen Mum positiekleding gebruik gemaakt van stoffen van goede kwaliteit. Veel vrouwen dragen hun Queen Mum positiekleding ook nog na hun zwangerschap. Dit geeft wel aan hoe goed zij zich voelen in ‘Queen Mum’ en hoe robuust de gebruikte materialen zijn. Queen Mum speelt in op de snelle verandering in trends binnen positiekleding. Zo bieden zij altijd de meest trendy en moderne broeken, jurken, tuniekjes en basics. Neem snel een kijkje in onze collectie Queen Mum positiekleding!

Bekijk hier de producten van Queen Mum

Queen Mum Sisters, hippe zwangerschapsmode

Trendy Queen Mum Sister is betaalbaar en heeft een jeugdige uitstraling. Dat is het nieuwe label Sisters! Een complete zwangerschapskleding lijn naast de bestaande collectie van Queen Mum, maar net even wat vriendelijker voor je portemonnee. Dit is zwangerschapskleding met een goed gevoel voor fashion en oog voor details zonder daarbij het comfort voor de aanstaande 'mum' uit het oog te verliezen.
De collectie bestaat uit talloze T-shirts met grappige prints die goed combineren met slimfits, pittige korte shorts en viscose lycra jurkjes. Alle items zijn prima met elkaar te dragen, de stoffen zijn zacht, speciaal ontworpen voor je veranderende figuur en daardoor heerlijk comfortabel. Met Queen Mum Sisters kan je je prachtig groeiende buik gerust aan iedereen laten zien!

Wil je zien en voelen hoe de hippe zwangerschapskleding van Queen Mum (Sisters) bij jou staat, kom dan gerust naar Kindercompagnie. We helpen je graag.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.