Quax baby- en kinderkamers

Het stijlvolle Belgische merk Quax ontwikkeld meubels voor zowel baby- als kinderkamers. Het merk biedt een ruim assortiment aan tijdloze meubels waaronder commodes, ledikanten en kasten. Maar ook voor de oudere kinderen hebben ze peuterbedjes. Kenmerkend is de combinatie tussen een strak en tijdloos design met functionaliteit en kwaliteit. De meubels zijn makkelijk toepasbaar in diverse stijlen baby- en kinderkamers. De strakke lijnen van de meubels worden afgewisseld met nét een andere kleur of materiaal poten of subtiel detail. Dit maakt Quax uniek, speels en eigentijds.

Bekijk hier de collectie van Quax

 

Beddengoed en accessoires

Naast de meubellijn bestaat het assortiment ook uit beddengoed, omslagdoeken, stoelen en unieke accessoires. De designers laten zich inspireren door andere landen en culturen. Dit met als resultaat, een jaarlijks wisselende nieuwe collectie. De inspiratiebron van de ontwerpers is dan ook duidelijk terug te zien, in de keuze voor materialen en kleuren.

 

Rocking chair

Een van de bestsellers in de collectie van Quax, zijn de schommelstoelen. Deze schommelstoelen staan bekend onder de naam de ‘Rocking Chair’. De ‘Rocking Adult’ stoel zorgt voor een ontspanningsmoment tussen baby en ouder. Samen even wegdromen of het geven van een voeding. Daarnaast is de ‘Rocking Chair’ ook verkrijgbaar in een kleine ‘mini’ versie speciaal ontwikkeld voor kinderen. Voor de allerkleinste is de ‘Rocking Baby’ de perfecte match. De stoelen zijn allemaal uitgevoerd met een zwart frame en houten poten. De schommelstoel is leverbaar in diverse kleuren stoffering, hierdoor past hij in ieder interieur.

Quax voelen en zien..

Kindercompagnie is officieel dealer van Quax. In onze unieke en ruime showroom (5000m2) presenteren wij naast andere merken ook de meubelcollectie van Quax. Voor een complete baby- en kinderkamer kun je bij ons slagen. De mooiste items hebben wij geselecteerd, mocht een bepaalde collectie niet op onze website zichtbaar zijn. Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.