paidi transland babykamer nea

Paidi – Transland

Stel je een merk voor dat niet alleen meubels maakt, maar herinneringen creëert. Dat is waar Paidi voor staat. En in het hart van hun betoverende collectie staat de Transland – een meesterwerk dat verder gaat dan alleen een bed.

Paidi, gedreven door innovatie en vakmanschap. Gemaakt met passie en Duitse precisie, biedt de Transland een wereld van mogelijkheden. Het is ontworpen om mee te groeien met je kind.

Bekijk hier de producten van Paidi

 

Babykamer Nea Paidi – Transland

Ontdek de Paidi – Transland babykamer Nea: een charmante meubellijn in warm taupe, perfect voor je kleintje. Het ledikantje groeit mee met je kindje dankzij de verstelbare bodem, wat niet alleen veiligheid biedt, maar ook praktisch is wanneer ze zelfstandig in en uit bed willen stappen.

De commode, inclusief handige bladvergroter, heeft drie ruime lades om alle verschoningsbenodigdheden binnen handbereik te houden. De kast kan zowel in een 2-deurs als 3-deurs uitvoering en heeft elegante handgrepen. De kledingkasten kunnen volledig naar wens worden ingedeeld met hangroedes en verstelbare legplanken, waardoor je opbergmogelijkheden creëert die passen bij jouw behoeften en stijl.

De Nea babykamer is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje schoonheid toe aan de kinderkamer. Met praktische en stijlvolle meubels biedt deze collectie een comfortabele en praktische start voor je kleintje.

 

Babykamer Hazel van Paidi – Transland

Verken de wereld van comfort en natuurlijke charme met de Paidi – Transland babykamer Hazel. De beige tinten en houten accenten stralen warmte uit, waardoor een kalme en rustgevende sfeer ontstaat die perfect is voor je kleintje.

Het verstelbare ledikant biedt niet alleen gemak, maar groeit ook mee met je opgroeiende kind. De aanpasbare bodem maakt het makkelijk om bukken te voorkomen en tegelijkertijd de veiligheid te waarborgen terwijl je kleintje ontdekkend de wereld verkent.

De commode, met zijn drie ruime lades en handige bladvergroter, vormt een praktisch en stijlvol middelpunt. Hiermee heb je voldoende opbergruimte voor kleding, accessoires en verzorgingsproducten.

De ruime kledingkast is de perfecte oplossing voor het organiseren van de garderobe van je kleintje. Met vier legplanken en twee kledingroedes biedt deze kast een overzichtelijke en handige opbergmogelijkheid. Functioneel en stijlvol, het voegt een essentieel element toe aan de Hazel babykamer en houdt de kleding van je kleintje netjes en georganiseerd.

Met de Paidi – Transland babykamer Hazel voeg je niet alleen een vleugje warmte en natuurlijke uitstraling toe aan de kinderkamer, maar ook functionaliteit die de groei van je kleintje ondersteunt.

paidi transland babykamer hazel