Opsetims informatie bij Kindercompagnie

 

Opsetims

Opsetims begon ongeveer tien jaar geleden toen de eigenaar Erwin Smit geen leuke bedden voor zijn kinderen vond. Hij wilde iets bijzonders maken. Alle ideeën en gedachten kwamen samen en zo kwam hij met kinderbedden. Opsetims was geboren. Het bed is het middelpunt van een kinderkamer. Een veilige plek waar een ze, afgezien van slapen, kunnen dagdromen en rondhangen. Van een klein timmerbedrijf is Opsetims uitgegroeid tot een internationale onderneming die over de hele wereld actief is.

Bekijk hier de producten van Opsetims

Opsetims handgemaakte kinderkamers

Opsetims handgemaakte baby- en kindermeubels zijn uniek. De stijl van Opsetims zou je het beste kunnen omschrijven als nostalgisch met een warme uitstraling. De meubels van Opsetims worden in verschillende poederachtige tinten vervaardigd, waaruit jullie kunnen kiezen. Hierdoor heb je zelf het laatste woord in het ontwerp! Met de hand uitgesneden ornamenten, romantische details en mooi sluitwerk maken van iedere baby- of kindermeubel van Opsetims een echte blikvanger.

Opsetims kinderkamers bij Kindercompagnie

Opsetims kinderkamers vind je bij Kindercompagnie in de winkel. Maar ook in onze webshop hebben we verschillende modellen uit de collectie van Opsetims voor je. In onze winkel kun je een goed beeld krijgen van de kwaliteit van een Opsetims bed, bureau, babyledikant, commode of kast. Bij Kindercompagnie wordt aan iedere kamer veel aandacht aan de styling besteed, om je op die manier te inspireren voor je eigen babykamer of kinderkamer. Ook alle andere modellen van Opsetims kunnen worden besteld en in overleg geleverd en gemonteerd worden. Hierboven noemden we het al even, je kan ieder Opsetims meubel in de door jullie gewenste kleur bestellen en ook is het mogelijk om bij sommige meubels bepaalde details in een andere kleur te laten verven. Opsetims werkt met een reeks poederachtige kleuren die mooi aansluiten op de mooie, nostalgische sfeer die zo kenmerkend is voor dit Nederlandse merk.

Opsetims meubels; Blikvanger in de kinderkamer!

Opsetims meubels zijn echte blikvangers voor iedere babykamer of kinderkamer. De kwaliteit straalt van deze meubels af. Alle bedden voldoen aan de Europese veiligheidsnorm. Op deze manier koop je niet alleen mooi bed, maar ook nog een die veilig is waar je kind in kan slapen. Wanneer je kiest voor Opsetims, dan kies je voor warmte, veiligheid en geluk. Is dat niet wat elk kind verdiend?

Bekijk hier de producten van Opsetims

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.