Noppies informatie bij Kindercompagnie

Noppies zwangerschap & baby kleding 

Noppies zwangerschap en babykleding zul je ongetwijfeld kennen, maar ook hebben ze een tienerkleding lijn. Bij Kindercompagnie vind je de positiekleding,  en babykleding t/m de maat 68. Noppies heeft nog twee positiekleding merken: Esprit en Supermom. Supermom is voor de hippe jonge moeder, Esprit heeft wat klassiekere kleding stukken. De kleding van Noppies kan je tijdens je hele zwangerschap dragen, door de elastische banden in de broeken en de fijn zittende stoffen rekt alles lekker met je mee.

Bekijk hier de producten van Noppies

Noppies zwangerschapskleding

Noppies zwangerschapskleding voor iedere zwangere vrouw met een eigen stijl! Al twintig jaar ontwerpt, ontwikkelt en verkopen ze zwangerschapskleding. Noppies denkt mee met de klanten en doen waar ze goed in zijn: positiekleding maken die super comfortabel en trendy is. Eén ding hebben alle kledingstukken gemeen: ze zijn stuk voor stuk goed ontworpen en met liefde gemaakt. Sterke, onafhankelijke vrouwen inspireren Noppies en dat zie je terug in de collecties. 
Noppies zorgen ervoor dat iedere vrouw zichzelf kan blijven tijdens haar zwangerschap, met kleding die past bij haar stijl en karakter. Het is belangrijk dat zwangerschapskleding heerlijk zit tijdens alle fasen van je zwangerschap. Bij Noppies vind je dan ook alle zwangerschapskleding die je nodig hebt tijdens en na je zwangerschap. Noppies gebruikt zachte, elastische materialen in haar slimme ontwerpen. Onze kleding groeit mee met je zwangere buik en je kunt gewoon je normale maat blijven kopen. De designers van Noppies ontwerpen Noppies, Esprit en Supermom positiekleding die comfortabel en trendy is. Bekijk hier de gehele collectie van Noppies.

Noppies babykleding 

Noppies babykleding is al leuk om te kopen tijdens je zwangerschap, maar als 'nieuwe moeder' kun je blijven shoppen bij Noppies. Juist ook voor baby’s en kinderen ontwerpen de designers van Noppies mooie, comfortabele en functionele collecties, gemaakt van hemels zachte materialen. Vind bij Noppies de kleding voor je kindje, met mooie dessins, opdrukken en lieve printjes. De maten gaan bij Kindercompagnie t/m 68. In onze webshop vind je de dezelfde collectie als bij ons in de winkel. Zit je maat er niet bij, informeer gerust! Wie weet is deze maat er volgende week weer speciaal voor jou!

Bekijk hier de babykleding van Noppies

Supermom zwangerschapskleding

Supermom zwangerschapskleding is, als je in verwachting bent, zo leuk om aan te schaffen. Of het nu gaat om zo'n romantische jurk of een salopette. Maar op sommige dagen wil je gewoon lekker je zwangerschapsjeans kunnen dragen met daarop een perfect t-shirt. Daar is Supermom kleding voor. Gemaakt van zachte katoen zie je er dan prima uit en kun je je zelfverzekerd voelen. Alle t-shirts hebben een lief of grappig opschrift dat iets met je zwangerschap te maken heeft. Supermom kleding is daarom ook een perfect cadeautje als een vriendin zwanger is. Het liefst zou je een heleboel Supermom kleding in de kast willen hebben en dat kan want er is keus genoeg. Omdat het goede kwaliteit is ben je zo uitstekend gekleed voor school of werk en ook in je vrije tijd. Bestel die mooie Supermom kleding, je gaat er negen maanden plezier van hebben.

Bekijk hier de Supermom positiekleding.

Bij Kindercompagnie kun je je laten adviseren over de kleding en samen met één van onze medewerksters kijken naar de juiste maat en hippe combinaties.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.