Maxi-Cosi informatie bij Kindercompagnie 

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi is al jarenlang een vertrouwd begrip als het gaat om het vervoeren van je kindje van A naar B. Meteen vanaf de geboorte in het 0+ autostoeltje tot aan de tijd dat je kind ongeveer 12 jaar is. Het is erg belangrijk om je kindje in de juiste autostoel te vervoeren. Welke, dat is hangt af van de lengte en gewicht van je kindje. Daarnaast spelen nieuwe ontwikkelingen, regels en wetten een rol bij het maken van jullie keuze. Onderaan de pagina zullen we wat meer vertellen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en veiligheid. Ook zullen we meer vertellen over de verschillende modellen kinderwagens van Maxi- Cosi waarvan de Mura de bekendste is.

Bekijk hier de producten van Maxi-Cosi

Maxi-Cosi autostoelen

Alle Maxi-Cosi autostoelen zijn verkrijgbaar bij Kindercompagnie. Meteen vanaf de geboorte vervoer je je kindje achterwaarts in het 0+ autostoeltje (Cabriofix en Pebble) eventueel in combinatie met een Familyfix of Easybase om het autostoeltje gemakkelijk en altijd goed te bevestigen. Dit doe je totdat je kindje ongeveer 12 maanden is of 13 kilo weegt. Dit eerste autostoeltje gebruik je ook veel buiten de daadwerkelijke autoritten, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het stoeltje door middel van speciale adapters op het frame van de Maxi-Cosi Mura 3 (driewieler) en 4 (vierwieler) en andere typen wandelwagens te klikken zoals Bugaboo en Joolz: handig!

Kom voor een goed en duidelijk advies naar onze winkel en een van onze medewerkers legt je de verschillen uit zodat jullie een goede keuze kunnen maken. Of stuur een mailtje naar info@kindercompagnie.nl
In 2013 is er het een en ander veranderd wat betreft de wetgeving omtrent autostoelen. Nieuwe regels kunnen eerst tot wat onduidelijkheid leiden. Het voornaamste wat is verandert is dat het vanaf nu mogelijk is om kinderen tot aan de leeftijd van 15 maanden achterwaarts te vervoeren.

Maxi-Cosi Mura

De Maxi-Cosi Mura Plus 4 heeft alles wat je jezelf maar als ouder kunt wensen voor je kindje. Deze robuuste kinderwagen is ontwikkeld met oog voor het welzijn van je baby en combineert fraaie looks met alle kenmerken voor urenlang wandelplezier in de stad, bos of duinen.

Na de geboorte ligt je kindje heerlijk in de kinderwagenbak en daarna verandert hij in een comfortabele kinderwagen voor kinderen tot 4 jaar. In elk van de 6 standen biedt de zonnekap en regenhoes van de Mura bescherming tegen de zon en regen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.