Madam Stoltz informatie bij Kindercompagnie


 

Madam Stoltz

Madam Stoltz vindt haar roots in Denemarken. Oprichtster Pernille Stoltz en haar man Peter runnen al meer dan 15 jaar Madam Stoltz. Het is inmiddels uitgegroeid tot een groot merk op het gebied van accessoires in Scandinavie. Met de persoonlijke touch van Pernille, weet Madam Stoltz ons iedere seizoen te verrassen en toch trouw te blijven aan de Madam Stoltz stijl.

Het merk krijgt haar inspiratie voor de mooie collectie uit india, waar de eigenaresse een paar jaar is verbleven. Terugkerend naar Denemarken zat haar hoofd vol ideëen om haar eigen ontwerpen te combineren met de skills van Indase handwerkmannen die ze onderweg had ontmoet.

Pernille en haar man hadden nooit een groot master plan achter Madam Stoltz toen ze begonnen. De drive was creativiteit, fantasie en een avontuurlijke mindset. Gecombineerd met een fasinatie voor de Aziatische stijl van leven.

In 1995 opende ze een winkeltje met kapstokhaken, manden, kandelaars en sieraden in Kopenhagen. De winkel gaf haar de gelegenheid om vaak naar India te reizen. In 1997 begon zeook ander lifestyle en cadeauartikelen te verkopen. Zo werd Madam Stoltz geboren.

 

Madam Stoltz accessoires

De accessoires van Madam Stoltz is een mix van scandinavisch design en het buitenleven van india. Het is een mooie mix van accessoires met natuurtinten als koper, beton, keramiek, hout, ijzer, etc. Het merk heeft een breed assortiment aan accessoires; lampen, manden, kussens, deurhangers, kaarten en tijdschriftrekken, kandelaars, deurknoppen, bloempotten. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het. En alles in de Indiase en Scandinavische stijl.

Kijk hier voor alle producten.

Wil je een idee krijgen over hoe je de producten van Madam Stoltz op een mooie manier kunt combineren in je kinderkamer? Kom dan eens kijken in onze winkel met wel 100 ingerichte kinderkamers vol inspiratie.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.