lorena canals

Lorena Canals bij Kindercompagnie

Kindvriendelijke, uitwasbare vloerkleden

Ontdek luxe en stijl met de kindervriendelijke, uitwasbare vloerkleden van Lorena Canals, exclusief verkrijgbaar bij Kindercompagnie. In de zoektocht naar praktische, knoeibestendige kleden ontdekte Lorena al snel dat er niets voldeed aan haar normen. Vastberaden om haar eigen tapijten te creëren, heeft ze wereldwijd faam verworven met haar merk, en nu schitteren deze unieke vloerkleden in de collectie van Kindercompagnie.

Bekijk de gehele collectie van Lorena Canals hier

Passend voor elke kinderkamer

Sinds 1990, staat Lorena Canals bekend om haar expertise in het vervaardigen van zachte vloerkleden die de babykamer en kinderkamer helemaal afmaken. De vloerkleden zijn niet slechts vloerbedekking; het zijn kunstwerken die zowel prachtig als praktisch zijn. De diverse thema’s en vormen, waaronder vierkant, rond, rechthoekig en vrije vormen, zorgen ervoor dat er voor elke kinderkamer een passend vloerkleed is. Laat je kleintje kruipen en spelen op deze zachte ondergronden die hun verbeelding stimuleren.

Decoratieve kinderkameraccessoires

Kiezen voor Lorena Canals is kiezen voor kwaliteit. De vloerkleden worden op natuurlijke wijze gekleurd, en elk product is handgemaakt, waardoor kleur- en maatafwijkingen een teken zijn van authentieke ambacht. Voor het verlaten van de fabriek ondergaan ze een zorgvuldig wasproces, maar je kunt ze ook thuis wassen in de machine op 30 graden Celsius. Laat je kleintje onbezorgd kruipen, spelen en knoeien, wetende dat deze zachte en decoratieve kinderkameraccessoires gemakkelijk wasbaar zijn.

We nodigen je van harte uit om onze collectie in onze winkel in Lithoijen te komen bekijken. Hier vind je meer dan 100 ingerichte baby- en kinderkamers. Niets gaat boven het zien en voelen van de vloerkleden en accessoires. Kom gerust langs en laat je inspireren door onze zorgvuldig samengestelde selectie van Lorena Canals!

lorena canals