Lifetime Kidsrooms

Lifetime Kidsrooms creëert duurzame meubels van hoge kwaliteit. Kinderen willen spelen, plezier hebben en ontdekken. Met deze gedachte ontwikkelt Lifetime opvallende, duurzame meubels voor elke kinderkamer die de fantasie en creativiteit van het kind prikkelt. De meubels zijn makkelijk te combineren en uit te breiden naar de wens en groei van het kind.

Bekijk hier alle producten van Lifetime

 

Modulaire kindermeubels

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief kinderbed, een praktisch meegroeibed, hoogslaper of bedbank voor de kinderkamer, dan ben je bij Kindercompagnie aan het juiste adres. Kindercompagnie biedt een groot assortiment kindermeubels van Lifetime, welke voor een deel te bezichtigen zijn in onze winkel in Lithoijen. Het mooie van de Lifetime meubels is dat deze modulair zijn. Dit wil zeggen dat je deze kunt customizen of ombouwen naar de wensen of groei van je kind. In eerste instantie kun je bijvoorbeeld kiezen voor een half hoogslaper, die je later ombouwt naar een hoogslaper met glijbaan. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kom je er zelf niet uit? We geven je graag persoonlijk advies. Neem hiervoor contact op.

Lifetime accessoires

Het assortiment van Lifetime bestaat niet alleen uit de mooiste meubels, maar ook speelse accessoires om de baby- of kinderkamer af te stylen. Zo hebben we diverse dekbedovertrekken, kussens, stoeltjes, tafeltjes en krukjes in onze winkel. Of maak je kinderkamer helemaal af met dat ene mooie vloerkleed.