KC Exclusief

KC Exclusief is een opmerkelijk merk dat exclusief verkrijgbaar is bij Kindercompagnie. Het staat bekend om zijn unieke, originele en avontuurlijke ontwerpen, die bovendien ook nog eens uiterst praktisch zijn in het gebruik. KC Exclusief is een product waar het ontwerpteam bij Kindercompagnie bijzonder trots op is. De ontwerpen zijn vernieuwend en inspirerend, en het team denkt graag met je mee om het perfecte ontwerp te realiseren dat voldoet aan al je wensen en behoeften.

Bekijk hier de producten van KC Exclusief

Ruim assortiment baby- en kinderkamers

Het ruime assortiment van KC Exclusief omvat baby- en kinderkamers die een uitstekende keuze bieden voor ouders die op zoek zijn naar meubels die perfect passen bij hun specifieke eisen en stijlvoorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een complete babykamer of liever zelf de meubels samenstelt uit verschillende series, zoals de New Classic commode, Sofi babykast en Joost ledikant, KC Exclusief biedt volop mogelijkheden om alles naar jouw wens aan te passen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor dezelfde stijlvolle kleur leemgrijs voor alle meubelstukken. Bovendien kun je zelfs de greepjes op de kast en commode naar wens selecteren, zodat elk detail perfect aansluit bij de sfeer die je voor ogen hebt.

Inspiratie uit het dagelijkse leven

Het ontwerpteam van KC Exclusief haalt inspiratie uit het dagelijks leven, waarbij ze zich laten inspireren door het straatbeeld, woonbladen, modebladen en beurzen in binnen- en buitenland. Deze inspiratie wordt vervolgens omgezet in prachtige, veilige en functionele meubels voor baby’s en kinderen. Het ontwikkelingsproces van elk nieuw artikel vergt veel tijd en energie, maar het team is buitengewoon trots telkens wanneer er iets nieuws wordt toegevoegd aan hun collectie.

 

Veilige en functionele meubels voor baby’s en kinderen

Van een babykamer naar een kinderkamer, KC Exclusief biedt talloze mogelijkheden om de kamer helemaal aan te passen aan jouw wensen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een juniorbed of tienerbed, een bureau, een kinderkledingkast of een nachtkastje. Het materiaal en de kleur van de meubels bepaal je helemaal zelf, afhankelijk van de sfeer die je in de kinderkamer wilt creëren.

Kortom, KC Exclusief is een uniek merk dat staat voor kwaliteit, functionaliteit en originaliteit. Het ontwerpteam bij Kindercompagnie denkt graag met je mee om de perfecte baby- of kinderkamer te ontwerpen, helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen.

Van babykamer naar kinderkamer

Met KC Exclusief kun je moeiteloos de overgang maken van een babykamer naar een kinderkamer. Het merk biedt talloze mogelijkheden om de kamer volledig aan te passen aan jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een juniorbed of tienerbed, een bureau, een kinderkledingkast of een nachtkastje. Je hebt volledige vrijheid in het bepalen van het materiaal en de kleur van de meubels, afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren in de kinderkamer.

 

Kortom, KC Exclusief is een uniek merk dat bekendstaat om kwaliteit, functionaliteit en originaliteit. Het ontwerpteam bij Kindercompagnie staat altijd klaar om met je mee te denken en de perfecte baby- of kinderkamer op maat te ontwerpen, geheel naar jouw wensen en specificaties.

Dus als je kindje toe is aan een overgang naar een juniorbed of tienerbed, biedt Kindercompagnie je de mogelijkheid om de kamer uit te breiden met een eenpersoonsbed. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende aanvullende meubelstukken, zoals een bureau, een kinderkledingkast of een leuk nachtkastje. Het materiaal en de kleur van deze meubelstukken kun je volledig zelf bepalen, zodat ze perfect passen bij de gewenste sfeer in de kinderkamer. KC Exclusief zorgt ervoor dat de overgang van een babykamer naar een kinderkamer soepel en naadloos verloopt, met een consistent en prachtig design dat de groei en ontwikkeling van je kind weerspiegelt.