KC Exclusief

Eigenzinnig, origineel, avontuurlijk, praktisch, dat zijn de kenmerken die je terugvindt in de eigen ontwerpen van Kindercompagnie. Een eigen product waar we ontzettend trots op zijn. De ontwerpen zijn vernieuwend en inspirerend, daarnaast denken wij graag met je mee!

Bekijk hier de producten van KC Exclusief

 

De ontwerper aan het woord

“De inspiratie is er en haal ik uit het dagelijkse leven. Dingen die ik zie in het straatbeeld, in de woonbladen, modebladen en beurzen in binnen- en buitenland. Je moet het wel weten te vertalen naar producten voor in je eigen winkel en voor onze eigen klanten. Constant op zoek naar een mooie balans tussen de kleurcombinatie, materiaalkeuze, modelontwerp en daarbij mogen we het veiligheidsaspect natuurlijk niet uit het oog verliezen.

Ieder artikel in ontwikkeling, of het nu een babymeubel, tienermeubel of ander product betreft, het kost veel tijd en energie. Maar ik ben, oh zo trots, als er weer iets nieuws op de vloer verschijnt!”

Baby- en kindermeubels naar wens!

Natuurlijk is er heel veel moois te koop, maar soms vind je net niet wat je in gedachten hebt. Heb je niet zo’n grote baby- of kinderkamer, passen bestaande meubels er niet mooi in? Dan is het tijd om bij Kindercompagnie langs te gaan. Na een gesprek gaan wij je wensen en ideeën omzetten in een mooie baby- of kinderkamer en komen waar nodig met creatieve oplossingen. Of je nu op zoek bent naar een complete babykamer, of een losse commode, we helpen je graag! Wist je dat je heel makkelijk kan mixen en matchen met de meubels van KC Exclusief?  Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een losse commode, babykast en ledikant, maar dan wel allemaal in dezelfde kleur leemgrijs.

Ben jij op zoek naar een exclusieve babykamer, helemaal van nu?

Of een kinderkamer als je kindje het babyledikant ontgroeid is? Kun je de kinderkamer zoals jij hem voor ogen hebt nergens kopen? Kindercompagnie heeft dé oplossing! Met onze eigen meubellijn, die continu in beweging is, bestaande uit een tiental baby- en kinderkamers, stemmen we de kamer geheel af op jouw wensen.

Van babykamer naar kinderkamer

Is je kindje toe aan een juniorbed of tienerbed? Kindercompagnie biedt ook hier de mogelijkheid om de kamer uit te breiden met een eenpersoonsbed. Een bureau, een kinderkledingkast of een leuk nachtkastje, het is allemaal mogelijk. Ook hier bepaal je het materiaal en de kleur zelf, dat is geheel afhankelijk van de sfeer die je de kinderkamer geeft.