Kast van een huis

Kast van een Huis is een uniek merk dat prachtige en multifunctionele kasten ontwerpt, gebaseerd op de iconische Amsterdamse panden. Deze sfeervolle en speelse kasten zijn niet alleen perfect geschikt voor de baby- en kinderkamer, maar ze kunnen ook een leuke aanvulling zijn op de speelhoek in huis. Met hun tijdloze ontwerp, unieke karakter en hoogwaardige kwaliteit zijn de kasten van Kast van een Huis echte eyecatchers die zowel kinderen als volwassenen aanspreken en een glimlach op je gezicht toveren.

Bekijk hier de producten van Kast van een huis

 

Multifunctionele kasten

Het idee achter Kast van een Huis ontstond uit de liefde voor de architectuur van Amsterdamse grachtenpanden. Deze karakteristieke gebouwen, met hun unieke gevels en charmante uitstraling, dienden als inspiratiebron voor het ontwerp van de kasten. Elk ontwerp van Kast van een Huis weerspiegelt de schoonheid en het karakter van een Amsterdamse grachtenpand, waardoor je een stukje van de Nederlandse cultuur in huis haalt.

Wat de kasten van Kast van een Huis zo speciaal maakt, is hun multifunctionaliteit. De kasten zijn oorspronkelijk ontworpen om niet alleen als opbergruimte te dienen, maar ook om mee te spelen. Dit maakt ze veel meer dan alleen meubelstukken; het zijn speelobjecten die de verbeelding van kinderen stimuleren. Door meerdere kasten naast elkaar te plaatsen, elk met verschillende gevelontwerpen, creëer je een prachtige roomdivider die een unieke en sfeervolle sfeer toevoegt aan elke ruimte.

De kasten van Kast van een Huis hebben niet alleen een speciale plek veroverd in de harten van ouders en kinderen, maar ze zijn ook erkend door experts in het vak. Het Philadelphia Museum of Arts heeft deze Amsterdamse kasten opgenomen in hun permanente collectie, waar ze worden beschouwd als een van de beste ontwerpen voor kinderen van de afgelopen decennia. Dit geeft aan hoeveel impact en waarde deze meubelstukken hebben in de wereld van design en kindermeubilair.

 

 

Een ander opvallend aspect van Kast van een Huis is de uitgebreide keuze die het merk biedt aan klanten. De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, roze, mintgroen, licht- en donkerblauw, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw interieur past. Daarnaast kun je uit verschillende maten en gevelontwerpen kiezen, zoals een trapgevel, klokgevel of een halsgevel. Deze flexibiliteit stelt je in staat om de kast volledig aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Het bestellen van een Kast van een Huis is eenvoudig en kan zowel online via de webshop als in de winkel. In de webshop kun je jouw gewenste kast op maat en kleur bestellen. Zodra je bestelling is ontvangen, neemt het team van Kindercompagnie contact met je op om de overige varianten met je door te nemen, zoals het aantal leggers, de scharnierzijde en de leverdatum. Als je behoefte hebt aan advies op maat, kun je ook een bezoek brengen aan de winkel van Kast van een Huis, waar professionele stylisten je graag inspireren en helpen bij het maken van de juiste keuze.

Kortom, Kast van een Huis biedt unieke en speelse kasten die gebaseerd zijn op de iconische Amsterdamse grachtenpanden. Met hun tijdloze ontwerp, hoogwaardige kwaliteit en multifunctionaliteit zijn deze kasten niet alleen praktisch, maar ook een waardevolle toevoeging aan elke kinderkamer of speelhoek. Creëer je eigen oer-Hollandse straat door verschillende modellen te combineren en laat je inspireren door de charme en het karakter van de Amsterdamse architectuur.