Kast van een Huis informatie bij Kindercompagnie

Kast van een Huis

De kasten van Kast van een Huis zijn hele leuke multifunctionele kasten gebaseerd op Amsterdamse panden. Het zijn hele gezellig speelse kasten voor op een kinderkamer. Van oorsprong moeten de kasten voldoen aan tijdloze, duurzame kwaliteit en vormgeving. De modellen moeten vooral de kinderen aanspreken, maar ook volwassenen. De kasten moeten een serie zijn die je uit kunt breiden, zodat je een hele oer Hollandse straat kunt maken. En als laatste moeten je kasten van Kast van een Huis een glimlach op je gezicht toveren..

Bekijk hier de producten van Kast van een Huis

Multifunctionele kasten

De kasten zijn oorspronkelijk ontworpen als multifunctionele kasten. Je kunt ze gebruiken om er spulletjes in op te bergen of om er mee te spelen. Met een paar naast elkaar, met verschillende gevels, is het ook een prachtige roomdivider. De Amsterdamse kasten zijn inmiddels opgenomen in de permanente collectie van het Philadelphia Museum of Arts als één van de beste ontwerpen voor kinderen van de afgelopen decennia. Een echt tijdloos en collectors item!

De kasten zijn te bestellen in diverse kleuren waaronder wit, roze, mintgroen, licht- en donkerblauw. Daarnaast kan je uit drie maten kiezen, bijv. in deze maten (HxBxD): 180x50x50cm, 198x55x55cm, 216x60x60cm, 216x60x40cm en zelfs welke gevel je graag zou willen. Een trapgevel, klokgevel of een halsgevel.

Je kunt je kast in onze webshop bestellen. Op maat en kleur kun je hier je bestelling doen. Zodra deze bij ons binnen is, nemen wij contact met je op om de overige varianten met je door te nemen. (aantal leggers en scharnierzijde en evt. leverdatum) Als je interesse hebt mag natuurlijk contact met ons opnemen. Bel 0412-482875 of stuur een mailtje naar: info@kindercompagnie.nl

Langs komen in onze winkel kan ook, je kunt er inspiratie opdoen en we kunnen je persoonlijk advies geven.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.