Kast van een Huis

De kasten van Kast van een Huis zijn leuke en multifunctionele kasten gebaseerd op Amsterdamse panden. De sfeervolle en speelse kasten zijn zowel geschikt voor een baby- en kinderkamerkamer en ook zeker leuk voor de speelhoek. Deze eyecatchers zijn tijdloos, uniek én van hoogwaardige kwaliteit. De grachtenpanden zijn leverbaar in verschillende stijlen en kleuren. Combineer meerdere modellen en je creëert je eigen oer-Hollandse straat. Het speelse karakter van de kasten spreekt aan bij kinderen en volwassen. Kasten die een glimlach op je gezicht toveren.


Multifunctionele kasten

De kasten zijn oorspronkelijk ontworpen als multifunctionele kasten. Je kunt ze gebruiken om er spulletjes in op te bergen of om er mee te spelen. Met een paar naast elkaar, met verschillende gevels, is het ook een prachtige roomdivider. De Amsterdamse kasten zijn inmiddels opgenomen in de permanente collectie van het Philadelphia Museum of Arts als één van de beste ontwerpen voor kinderen van de afgelopen decennia. Een echt tijdloos en collectors item!
De kasten zijn te bestellen in diverse kleuren waaronder wit, roze, mintgroen, licht- en donkerblauw. Daarnaast kan je uit drie maten kiezen, bijv. in deze maten (HxBxD): 180x50x50cm, 198x55x55cm, 216x60x60cm, 216x60x40cm en zelfs welke gevel je graag zou willen. Een trapgevel, klokgevel of een halsgevel.

Je kunt je kast in onze webshop bestellen. Op maat en kleur kun je hier je bestelling doen. Zodra deze bij ons binnen is, nemen wij contact met je op om de overige varianten met je door te nemen. (aantal leggers en scharnierzijde en evt. leverdatum) Als je interesse hebt mag natuurlijk contact met ons opnemen. Bel 0412-482875 of stuur een mailtje naar: info@kindercompagnie.nl

Of bezoek onze winkel en laat je inspireren. Onze professionele stylisten geven je graag advies op maat.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.