Kas Kopenhagen

KAS Kopenhagen is een Deens merk dat zich met trots richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige en duurzame meubels voor kinderen. Met een sterke focus op veiligheid en duurzaamheid, streeft het merk ernaar om meubels te creëren die niet alleen esthetisch mooi zijn, maar ook lang meegaan en een minimale belasting vormen voor het milieu. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethoden, biedt KAS Kopenhagen een collectie waar zowel ouders als kinderen lang plezier van hebben. 

Bekijk hier de hele collectie van Kas Kopenhagen

Het merk put inspiratie uit het Scandinavisch design, dat bekend staat om zijn eenvoudige en functionele esthetiek. De meubels van KAS Kopenhagen weerspiegelen deze principes en zijn ontworpen met oog voor zowel functionaliteit als schoonheid. Of je nu een modern, minimalistisch interieur hebt of een meer speelse en kleurrijke ruimte, de meubels van KAS Kopenhagen passen perfect bij elke interieurstijl.

KAS Kopenhagen gebruikt alleen hoogwaardige materialen en duurzame productiemethoden. Het merk maakt gebruik van FSC-gecertificeerd hout en niet-giftige verf, waardoor de meubels veilig zijn voor kinderen en het milieu. Bovendien zijn de meubels zo ontworpen dat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast en hergebruikt, wat bijdraagt aan een duurzame en circulaire economie.

De collectie van KAS Kopenhagen omvat een breed scala aan meubels en accessoires voor kinderen, waaronder ledikanten, commodes en juniorbedden. Wat deze meubels echt bijzonder maakt, is hun vermogen om mee te groeien met het kind. KAS Kopenhagen begrijpt dat kinderen snel veranderen en ontwikkelen, en daarom zijn hun meubels ontworpen om aan te passen aan de veranderende behoeften van het kind. Dit betekent dat je investeert in meubels die lang meegaan en meerdere jaren gebruikt kunnen worden.

 

Bij KAS Kopenhagen staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het merk gelooft dat het mogelijk is om prachtige meubels te maken zonder het milieu te belasten. Daarom maakt KAS Kopenhagen gebruik van FSC-gecertificeerd hout, wat betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Bovendien wordt er alleen gebruik gemaakt van niet-giftige verf en afwerkingen, waardoor de meubels veilig zijn voor kinderen en het milieu. Het merk streeft er ook naar om een bijdrage te leveren aan een circulaire economie door meubels te ontwerpen die gemakkelijk kunnen worden aangepast en hergebruikt.

KAS Kopenhagen begrijpt dat de omgeving waarin kinderen opgroeien van groot belang is voor hun ontwikkeling. Daarom hecht het merk veel waarde aan de relatie tussen kinderen en hun omgeving. De meubels van KAS Kopenhagen zijn niet alleen ontworpen met oog voor functionaliteit en duurzaamheid, maar ook met het oog op de behoeften en ontwikkeling van kinderen. Het merk gelooft dat kinderen zich het beste kunnen ontwikkelen in een omgeving die veilig, comfortabel en stimulerend is.

Bij Kindercompagnie delen we de visie van KAS Kopenhagen en zijn we er trots op om hun producten aan te bieden. We streven ernaar om onze klanten de beste service te bieden en ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met hun aankoop. Daarom nodigen we je graag uit om onze winkel in Lithoijen te bezoeken, waar je persoonlijk advies kunt krijgen van onze deskundige medewerkers en de prachtige producten van KAS Kopenhagen en andere topmerken zelf kunt zien en ervaren. Of je nu op zoek bent naar meubels voor de babykamer, kinderkamer of andere kamers in huis, bij Kindercompagnie ben je aan het juiste adres. We staan klaar om je te helpen bij het creëren van een prachtige en duurzame omgeving voor jouw kinderen.