Kas Kopenhagen

KAS Kopenhagen is een Deens merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige en duurzame meubels voor kinderen. Het merk heeft een sterke focus op veiligheid en duurzaamheid en streeft ernaar om meubels te creëren die niet alleen esthetisch mooi zijn, maar ook lang meegaan en een minimale belasting vormen voor het milieu.

Bekijk hier de hele collectie van Kas Kopenhagen

Het ontwerp van de meubels van KAS Kopenhagen is geïnspireerd op Scandinavisch design, dat bekend staat om zijn eenvoudige en functionele esthetiek. De meubels zijn dan ook gericht op functionaliteit en esthetiek en passen in elke interieurstijl. Het merk heeft een breed scala aan meubels en accessoires voor kinderen, waaronder ledikanten, commodes en juniorbedden, allemaal ontworpen om mee te groeien met het kind.

KAS Kopenhagen gebruikt alleen hoogwaardige materialen en duurzame productiemethoden. Het merk maakt gebruik van FSC-gecertificeerd hout en niet-giftige verf, waardoor de meubels veilig zijn voor kinderen en het milieu. Bovendien zijn de meubels zo ontworpen dat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast en hergebruikt, wat bijdraagt aan een duurzame en circulaire economie.

KAS Kopenhagen hecht veel waarde aan de relatie tussen kinderen en hun omgeving. Het merk gelooft dat kinderen zich het beste kunnen ontwikkelen in een omgeving die veilig, comfortabel en stimulerend is. Daarom zijn de meubels niet alleen gericht op functionaliteit en duurzaamheid, maar ook op de behoeften en ontwikkeling van kinderen.

Bij Kindercompagnie vinden we het belangrijk dat onze klanten de beste service krijgen en dat ze tevreden zijn met hun aankoop. Daarom nodigen we je graag uit om onze winkel in Lithoijen te bezoeken, waar je persoonlijk advies kunt krijgen van onze deskundige medewerkers en de producten van KAS Kopenhagen en andere topmerken zelf kunt zien en ervaren. Of je nu op zoek bent naar meubels voor de babykamer, kinderkamer of andere kamers in huis, bij Kindercompagnie ben je aan het juiste adres.