JellyCat informatie bij Kindercompagnie

 

Jellycat knuffels

Jellycat is een merk uit Engeland en maken al knuffels sinds 1999. Het is een innovatief kindermerk dat knuffels en ander zacht speelgoed produceert. Jellycat combineert luxe materialen met gekke en lieve ontwerpen. Wat resulteert in zachte knuffels in de vorm van diertjes, waar kinderen helemaal gek van zijn. Het worden favoriete Jellycat knuffels waar ze niet meer zonder kunnen.

Jellycat probeert steeds weer te vernieuwen met nieuwe designs, te zoeken naar de meest geliefde combinatie tussen zacht, lief, aaibaar met een gekke twist. Zo zit er in de collectie van Jellycat lieve konijntjes, sluwe vosjes, stekelige egeltjes en aaibare poesjes. Alle even zacht en knuffelbaar en uniek.

Bekijk hier de producten van Jellycat

Kom eens kijken in onze winkel in Lithoijen, vlakbij 's-Hertogenbosch, en voel, aai en bekijk het assortiment aan knuffels van Jellycat.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.