HK Living informatie bij Kindercompagnie

 

HK Living meubels en accessoires

HK Living is een Global living merk met een no-nonsense mentaliteit. De meubels en woon accessoires van HK Living passen in iedere baby- en tienerkamer. Het is een Nederlands merk met originele, pure en eigentijdse designs.

Bekijk hier de producten van HK Living

HK Living collectie

Het assortiment van HK Living bestaat uit eigentijdse meubels en woon accessoires. Kussens, lampen, stoelen, krukjes, wanddecoratie, kapstokken.. etc. De boomstam kapstokjes en industriele lampen zijn bij ons een begrip geworden. De producten zijn stoer met een wereldse uitstraling.

HK Living lampen

De lampen van HK Living hebben een stoere en industriële look, sommige zijn gemaakt van hout, staal, emaille in kekke kleurtjes of juist in mooie aardetinten. Ideaal als je de kinderkamer een industriele twist wilt geven of er extra kleur aan wilt toevoegen.

HK Living meubels

Ook heeft HK Living tientallen meubels. Houten kasten, kleine lockers, grote kisten. Ze hebben allemaal hun eigen look, wit geverfd met een zwart kruis, grijze kalk verf of andere stoere bewerking. Daarnaast hebben ze ook krukjes, bankjes en poefjes.

Bekijk hier de producten van HK Living

Kom eens in onze winkel kijken naar de manier waarop wij de producten van HK Living combineren in de babykamer en kinderkamer. Kindercompagnie heeft 100 ingerichte kamertjes vol inspiratie!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.