Done by Deer informatie bij Kindercompagnie


Done by Deer, hip kindermerk 

Done by Deer is een kindermerk dat ook nog eens leuk is voor ouders. Want ook zij worden enthousiast van Done by Deer. Het is een scandinavisch merk dat producten wil maken die niet alleen leuk en speels zijn, maar ook mooi voor het oog. Het design van Done by Deer stimuleert de zintuigen van het kind om zich te ontwikkelen, door materiaal en kleur gebruik, kleine details die kinderen geweldig vinden om te ontdekken.

Bekijk hier de producten van Done by Deer

Done by Deer, grafische kinderkamer accessoires

Done by Deer heeft een grafisch tintje en een grote referentie naar het scandinavische design en land. De filosofie van Done by Deer is simpel: het merk combineert een innovatief design, veiligheid en een gedurfd gebruik van hedendaagse kleuren. Niet alleen het kleurgebruik springt eruit, maar ook de bijzondere vormen van de dieren. Alle producten zijn binnenshuis ontworpen door Helene Hjorth, en worden over de hele wereld verkocht.

Done by Deer heeft verschillende producten in huis, knuffels, bordjes en bekers, speelgoed, schommelstoeltjes voor binnen, opbergtonnen en wandrekjes. En alles is 100% friendly en getest voor alle Europese veiligheids normen.

Kom eens naar onze winkel om je te laten inspireren en voorlichten, zodat je je baby- of kinderkamer hip, gezellig en veilig in kunt richten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.