Done by Deer informatie bij Kindercompagnie

Done by Deer,  hip kindermerk 

Done by Deer is een kindermerk dat ook nog eens leuk is voor de ouders. Want ook zij worden enthousiast van Done by Deer. Het is een scandinavisch merk dat producten wil maken die niet alleen leuk en speels zijn, maar ook mooi voor het oog. Het design van Done by Deer stimuleerd de zintuigen van het kind om zich te ontwikkelen, door materiaal en kleur gebruik, kleine details die kinderen geweldig vinden om te ontdekken.

Bekijk hier de producten van Done by Deer

Grafische kinderkamer accessoires

Done by Deer heeft een grafisch tintje en een grote referentie naar het scandinavische design en land. De filosofie van Done by Deer is simpel: het merk combineert een innovatief design, veiligheid en een gedurfd gebruik van hedendaagse kleuren. Niet alleen het kleurgebruik springt eruit, maar ook de bijzondere vormen van de dieren. Alle producten zijn binnenshuis ontworpen door Helene Hjorth, en worden over de hele wereld verkocht.

Done by Deer heeft verschillende producten in huis, knuffels, rugzakjes, speelgoed, schommelstoeltjes voor binnen, opbergtonnen en bakjes, maar ook linnengoed. En alles is 100% friendly en getest voor alle Europese veiligheids normen.