Cybex

Binnen het merk Cybex staat de productontwikkeling centraal. De kinderwagens, autostoelen en andere producten van Cybex hebben alleen een unieke combinatie van design, veiligheid en comfort. Producten die passen bij moderne ouders. Vragen over de mogelijkheden of op zoek naar de scherpste prijs? kom naar de winkel en we helpen je graag!

Bekijk hier alle producten van Cybex

 

Priam4 kinderwagen

Functionaliteit, veiligheid en comfort

De Priam4 kinderwagen is een eerbetoon aan de nalatenschap van Ray en Charles Eames. Geïnspireerd door de ‘Lounge stoel’ waarbij functionaliteit en design zichtbaar is. De Cybex Priam4 werkt met een 4-in-1 reissysteem waarmee je je kinderwagen helemaal naar wens kunt samenstellen. Eén frame met vier praktische opties. Mix en Match jouw kinderwagen compleet en vervoer je kindje in stijl!

Met één hand opvouwen

De Priam4 is ontworpen om het leven (in de stad) eenvoudig te maken. Zijn snelle, compacte eenhandige inklapbaarheid laat je andere hand vrij voor je baby of voor een koffie-to-go.

Gordelsysteem met treksluiting

Het nieuwe gordelsysteem met treksluiting brengt het veilig vastzetten van het kind op een hoger niveau.

Verlengde zonnekap

Bescherm je kleintje tegen invloeden van buitenaf door de verlengde zonnekap. Ook biedt deze kap een perfecte bescherming tegen de uv-straling van de zon met UPF50+. Daarnaast is de zonnekap voorzien van luchtvensters, voor een betere ventilatie.

Van reiswieg naar zitgedeelte

De eerste tijd zal je het onderstel gebruiken in combinatie met de reiswieg. Hier zal je baby ongeveer de eerste zes maanden in liggen. Dankzij het nieuwe matrasje en de ventilatiestroken ligt je kindje comfortabel en kan je kleintje heerlijke dutjes doen. Met de extra adapters heb je nu ook de mogelijkheid om de reiswieg hoger te plaatsen op het onderstel van de kinderwagen. Zo heb je een beter zicht op je baby in de reiswieg.

Kleine kindjes worden groot. Wanneer je kindje zelfstandig kan zitten is het tijd voor de Seat Pack. Door middel van de verstelbare voetensteun en rugleuning kan je kindje zelfs comfortabel liggen tijdens een dutje onderweg! Omdat het zitje op tafelhoogte zit, is de kinderwagen ook te gebruiken als kinderstoel, ideaal wanneer je naar het terras gaat. Is je kindje alweer wat ouder en wil hij meer van zich af kunnen kijken? Geen probleem! Je draait de stoel eenvoudig om waardoor je kindje vooruit kijkt.

Cybex CloudT i-Size

Veiligheid en gebruiksgemak

De CloudT i-Size is een 360 graden autostoel, die op de base een rondje kan draaien. Draai de autostoel naar de autodeur om je kindje moeiteloos in- en uit de auto te tillen.

Bescherming tegen zijdelingse botsingen

De CloudT voldoet aan de i-Size norm. Deze extra strenge norm test autostoelen ook met een aanrijding vanaf de zijkant. Het Linear Side-impact Protection (L.S.P.) absorbeert tot 25% van de impactkracht, weg van je kind en in de flexibele schaal van de stoel.

Comfortabel slapen dankzij de ligstand

Naast een ergonomische liggende positie op het frame van de kinderwagen, kan de CloudT i-Size ook in de auto worden gekanteld voor nog meer comfort. De ligfunctie van de autostoel is ideaal als je langere tijd je kindje in de auto vervoert. Een geheel nieuwe innovatie op het gebied van comfort en veiligheid.

Modulair systeem

Vervolg je reis te voet, terwijl de baby slaapt. Bevestig de CloudT i-Size op het frame van de Cybex kinderwagen om een ​​flexibel reissysteem te creëren. Hiervoor voeg je enkel de bijpassende adapters toe.

Cybex Sirona Z2 i-Size

Veiligheid en zijwaartse bescherming

Het Cybex Sirona Z2 i-Size autostoeltje is de opvolger van het Cybex Sirona Z i-Size baby autostoeltje. Het nieuwe autostoeltje is even gemakkelijk in gebruik, maar biedt betere ER technologie en verbeterde vormgeving van de newborn inlay. Veilig reizen vanaf de geboorte tot vier jaar. Door de autostoel op de Cybex Z2 base te plaatsen kun je het stoeltje zowel voorwaarts als achterwaarts vervoeren. Bovendien voldoet de Sirona Z2 in combinatie met de bijpassende base aan de laatste i-Size veiligheidsnorm (UN R129/03 i-Size). Het Cybex Sirona Z2 i-Size autostoeltje kan zowel voorwaarts als achterwaarts gebruikt worden. Achterwaarts vervoeren wordt aangeraden voor kinderen tot minimaal 15 maanden. De autostoel is voorzien van het L.S.P. systeem en een energie absorberende schaal voor optimale zijwaartse bescherming.

Installatie in de auto

De Cybex Sirona Z2 i-Size autostoel kan uitsluitend met de Cybex Z2 base worden geïnstalleerd. Hiervoor is het noodzakelijk om Isofix in de auto te hebben. De base kan ook gebruikt worden in combinatie met het Cybex Cloud Z2 i-Size autostoeltje zodat je jarenlang plezier hebt van dit reissysteem.

360​​° draaisysteem

Het Cybex Sirona Z2 i-Size autostoeltje is 360​​° draaibaar zodat je je kindje heel makkelijk in het autostoeltje kunt bevestigen. Draai de stoel naar de zijkant van de auto en plaats je kindje in het autostoeltje. De autostoel heeft magnetische gordelhouders waardoor de gordel nooit in de weg zit. Wanneer je de autostoel achterwaarts gebruikt zijn er 5 ruststanden mogelijk en bij voorwaarts gebruik ook 5. De hoofdsteun en gordels groeien in 12 stappen met je kindje mee.