Bugaboo

20 jaar geleden hebben we ‘s werelds eerste modulaire kinderwagen ontwikkeld, zodat jij en je kind(eren) de wereld met absoluut gemak konden verkennen. Iconisch, innovatief en meer dan functioneel, de Bugaboo kinderwagens verzekeren je nog steeds van ultiem rijcomfort. Door de jaren heen pas je ze eindeloos aan aan jouw stemming, stijl of bestemming. Het leven is één groot avontuur… Op deze pagina vind je alle informatie over de Bugaboo kinderwagens en Bugaboo accessoires.

Bekijk hier de producten van Bugaboo 

 

Bugaboo Butterfly

De Bugaboo Butterfly buggy is een comfortabele, lichtgewicht buggy voor ouders die graag onderweg zijn! De Butterfly heeft een zeer compacte basis en een kleine draaicirkel. Hij is direct vanaf de geboorte te gebruiken in combinatie met de reiswieg. Deze bevestig je gemakkelijk door middel van de bijpassende adapters. Wanneer je kindje zelfstandig kan zitten is de reiswieg er weer gemakkelijk af te halen. Zitten, relaxen of een uitgebreid slaapje doen.. Het kan allemaal, het zitje met ingebouwde voetensteun is namelijk verstelbaar in verschillende posities. Dankzij de doorkijkventilatie in de zonnekap met vier breezy panelen krijgt je kindje het niet te warm. Dit maakt de Bugaboo Butterfly tot de ideale stadsbuggy voor alle avonturen!

Bugaboo Fox3

De Bugaboo Fox3 is een compacte kinderwagen die geschikt is voor alle ondergronden. Hij rijdt zo soepel dat je hem met slechts één vinger overal naartoe kan sturen. Of je nu wil wandelen in de natuur of liever door de drukke winkelstraten, het gaat met hetzelfde gemakt met de Fox3.
Dankzij de unieke geveerde wielen rijd je soepel over hobbels en maak je de scherpe bochten zonder moeite. De eerste zes maanden na de geboorte gebruik je de reiswieg op je kinderwagen. Deze is voorzien van een ademend matras gemaakt van 3D-gaas. Het 3D-gaas helpt de lichaamstemperatuur van je baby te reguleren, ongeacht het weer. Na ongeveer 6 maanden wissel je de reiswieg om voor het stoeltje. De zitting is op tafelhoogte op het frame te plaatsen, ideaal voor als je ergens wat wil gaan eten. De Bugaboo Fox3 is eenvoudig en compact in te klappen. Ga je op vakantie? Dan kan je de kinderwagen in twee delen in klappen, zo is hij nog compacter!

Bugaboo Cameleon3 Plus

De Bugaboo Cameleon³ Plus is speciaal ontworpen voor ondernemende ouders die graag op pad gaan met hun baby of peuter. De kinderwagen past zich altijd moeiteloos aan, of je nu door de stad wandelt of door bossen, zand of sneeuw loopt. Geen enkele kinderwagen heeft zo veel functies als de gebruiksvriendelijke en hoogwaardige Bugaboo Cameleon3 Plus. Het ontwerp is het resultaat van jarenlange ervaring op de weg en is in de loop der tijd voortdurend verbeterd. Een even iconische als praktische alleskunner.

Bugaboo Bee6

De Bugaboo Bee6 voor pasgeboren baby’s en peuters is speciaal ontworpen voor ouders met een druk stads bestaan. De kinderwagen is uitgerust met een makkelijk draagbare, lichtgewicht wieg waarin je kind lekker kan blijven slapen terwijl jij de stad verkent. Een uittrekbare zonnekap biedt extra bescherming. De ruime bagagemand biedt plek voor al je benodigdheden. De kinderwagen is extra licht, compact en snel. Zo kunnen jullie je moeiteloos door de stad verplaatsen, welk transportmiddel je ook kiest. Hij is bovendien voorzien van een stoel die meegroeit met je kind en die je met een paar klikken moeiteloos omdraait, achterover klapt of in lengte verstelt. De Bugaboo Bee6 kan tot één geheel worden ingeklapt en is daardoor ook in kleine ruimten mee te nemen en op te bergen. Juist dat maakt de Bugaboo Bee6 zo bijzonder. Het is de perfecte partner voor avonturen in de stad.

Bugaboo Donkey5

Speciaal ontworpen om mee te groeien met het gezin, de Bugaboo Donkey verandert – in slechts drie simpele klikken – van een mono naar een duo kinderwagen. En weer terug. Dit betekent dat je de wagen kunt gebruiken voor één kind, twee kinderen van verschillende leeftijden, of een tweeling.
Bovendien zijn de stoelen omkeerbaar, zodat je kinderen naar jou kunnen kijken, de wereld in of naar elkaar. Zijn flexibele bagage opties – een uitschuifbare en verwijderbare zij-bagagemand en verruimbare grote bagagemand – zorgen ervoor dat je genoeg ruimte hebt voor al je spullen. Tegelijkertijd is de wagen nooit te breed om door deurposten te kunnen, wanneer je je moeiteloos door de stad beweegt. Het zijn deze ontelbare mogelijkheden die de Bugaboo Donkey een werkelijk bijzondere kinderwagen maakt.

Ultiem Rijcomfort
Wij hebben voor elk wegdek het perfecte wiel ontworpen, zodat jij en je kind verzekerd zijn van het best mogelijke rijcomfort. Van hobbelige wegen tot hoge stoepranden, schokken worden perfect opgevangen door het soepele veringsysteem, je stuurt altijd makkelijk met één hand en zelfs in de kleinste ruimte kun je moeiteloos 360° draaien. Waarom lopen als je kunt zweven?

Intelligent Design
Dit is waar de magie tot leven komt. Waar vorm en functie naadloos in elkaar overgaan. Van concept tot voltooiing, hoe lang het ook duurt, hoe vaak we ook terug moeten naar de tekentafel. Alleen het beste is goed genoeg. Dit is waarom we elk onderdeel zelf ontwerpen en maken – van de moeren en de bouten tot de finishing touches. Dat doen we zodat jij en je gezin altijd in beweging kunnen blijven, vertrouwend op het gebruiksgemak en de intelligente functionaliteiten. Waarom laat je onze kinderwagens het werk niet voor je doen?

Ongekende Waarde
Generatie op generatie kunnen de wereld ontdekken vanuit dezelfde Bugaboo. We ontwerpen ze voor dagelijks gebruik, maar we maken ze om jaren mee te kunnen gaan. We gebruiken uitsluitend duurzame materialen en kwalitatieve stoffen en hebben een uitgebreid assortiment aan aanvullende accessoires ontwikkeld. Hiermee kun je onze kinderwagens altijd aanpassen aan de veranderende wensen en behoeften van jouw gezin. Daarom geloven wij dat onze kinderwagens jou en je kind ongekende waarde bieden.