Bopita baby- en kinderkamers

Bopita kindermeubels van hoge kwaliteit van Nederlandse bodem! Onstaan in 1988, en begonnen met enkel babyboxen is Bopita nu een kindermeubel merk dat niet meer weg te denken is uit het huidige aanbod. Een uitgebreid assortiment meubels om je kinderkamer of babykamer een strak moderne inrichting te geven. Maar ook om je babykamer om te toveren tot een romantisch kamertje. Het is allemaal mogelijk met de Bopita kindermeubels. Kies je voor strakke belijning of mooie sierlijke details op de meubels? Welke stijl past bij de ideeen die jullie hebben voor het kamertje van jullie kindje?

Bekijk hier de producten van Bopita

Bopita box als sfeermaker

Bopita boxen passen helemaal in een eigentijds interieur en hebben een mooie, luxe uitstraling. Ze zijn niet van tropisch hout, maar gemaakt van eerlijk beukenhout en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Bij Kindercompagnie vind je regelmatig interessante aanbiedingen voor boxen van Bopita.

Bopita babykamer met opvallend ontwerp

Bopita heeft diverse originele babylijnen. Het merk Bopita staat voor duurzame kwaliteit, veiligheid en moderne, creatieve ontwerpen. Bekijk onze Bopita babykamers, die bijvoorbeeld bestaan uit een ledikant, kast, commode en wandrek. Een complete set in de kinderkamer geeft rust en zorgt voor een verzorgde uitstraling.

Bopita commode voor veel opbergruimte

Bopita heeft complete babykamers in romantische en wat strakkere lijnen. Uit deze series kun je bij Kindercompagnie ook de losse commodes vinden. Een Bopita commode heeft ruime lades voor veel opbergruimte en voldoet uiteraard aan alle normen. Je kunt er gemakkelijk alle spulletjes op kwijt die je bij de hand wilt hebben voor de verzorging van je baby. Zo ziet de babykamer er tiptop uit!

Bopita kinderbed favoriet bij kinderen

Als je kind uit het babyledikantje is gegroeid, dan ga je op zoek naar een groter bed. Bij Kindercompagnie vind je mooie juniorbedden en tienerbedden van Bopita. Dit merk heeft ook een omvormbaar model, dat van ledikant naar eenpersoonsbed kan worden omgebouwd. Romantisch, stoer, strak of fantasierijk: welke stijl of model je ook kiest, een kinderbed van Bopita valt altijd in de smaak bij je kind!

Bopita ledikant voor je kleintje

Vanaf de leeftijd van ongeveer drie maanden heeft je baby te weinig bewegingsvrijheid in een wiegje en heb je een ledikantje nodig. Een Bopita ledikant is bruikbaar tot je kind ongeveer twee en half jaar is. Als je van kwaliteit en een eigentijdse stijl houdt, kijk dan in ons assortiment naar een ledikant van Bopita. In sommige gevallen zijn de Bopita ledikantjes om te bouwen tot een juniorbed.

Bopita wieg voor de eerste maanden

Met zijn kleine afmetingen is een Bopita wieg geschikt voor hele jonge babys tot ongeveer drie maanden. Zo'n klein, knus nestje geeft geborgenheid en een veilig gevoel aan ouders en kind. Daarnaast staat een Bopita wieg op de babykamer gewoon schattig en vormt een romantisch beeld.
Na een paar maanden gaat je kindje meer draaien en bewegen en heeft het voor zijn eigen veiligheid een ledikantje nodig.
Bekijk hier de producten van Bopita

Voor advies, om tot de juiste keuze te komen, ben je altijd welkom bij ons in de winkel. Onze adviseurs helpen je graag!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.